Vl.Šulc píše:..(potřeboval bych toho smajlíka, co jste mi slíbili...)
už je v nabídce:

Vl.Šulc píše:..(potřeboval bych toho smajlíka, co jste mi slíbili...)
Petr Zatrepalek píše:Plochá "gumová" niť EZ line je už léta k dostání u Wingnut Wings...
http://www.wingnutwings.com/ww/product?productid=3068
No nemám zrovna pocit že by se bandážovaný lana protínala viz ausgerecht MečounMilan Holzapfel píše:Leptané výplety nevypadají dobře a ani nejsou u typů s dvojitým bandážovaným lankem použitelné. Nedokážu si představit způsob jejich překřížení, kdy s vzájemně protínají. U měřítka 1/72 bych se s nějakým zploštelým drátem vůbec netrápil.
Ondřej Kabelka píše:to alesak: Co takhle plochá gumová nit? U leptaných výpletů je obrovská nevýhoda nutnosti dodržet přesně geometrii a nemožnost výplety napnout...
Jinak jsem v papírnictví objevil výrobek s názvem "Andělské vlasy", který se mi zdá použitelný v měřítcích 1/72 a možná i 1/48 na ploché výplety.
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
standaslechta píše:No nemám zrovna pocit že by se bandážovaný lana protínala viz ausgerecht MečounMilan Holzapfel píše:Leptané výplety nevypadají dobře a ani nejsou u typů s dvojitým bandážovaným lankem použitelné. Nedokážu si představit způsob jejich překřížení, kdy s vzájemně protínají. U měřítka 1/72 bych se s nějakým zploštelým drátem vůbec netrápil.
omlouvám se, zkrátka jsem kus hovězího úplně jsem zapomněl že Britové vyplétaly pásovinou snad od začátku aviatiky na Britských ostrovech.Jinak ohledně placatosti drátu 1/72 plně souhlasím.Milan Holzapfel píše:standaslechta píše:No nemám zrovna pocit že by se bandážovaný lana protínala viz ausgerecht MečounMilan Holzapfel píše:Leptané výplety nevypadají dobře a ani nejsou u typů s dvojitým bandážovaným lankem použitelné. Nedokážu si představit způsob jejich překřížení, kdy s vzájemně protínají. U měřítka 1/72 bych se s nějakým zploštelým drátem vůbec netrápil.
Řeč byla o Š-328, Š-20 atd tak sem nemotej Swordfishe. U něj tvoří výplet pásovina a ne bandážované dvojité dráty.
Tonda Turek píše:Zdravím vás pane Šulci. Chtěl bych se zeptat, jestli jste již opustili měřítko 1:32. Nikdo ve velkém měřítku v plastu nedělá ruské stíhačky (Jak,LaGG,La),případně D.500/510,Gladiator,Vanguard a podobné typy. Neuvažujete o některých?
standaslechta píše:Tak jestli p.Šulce zlomíte na dvaatřicetinu tak rovnou Petljakova 8A proč troškařit co takhle 1/24(ale vážně La-5fn by byla úžasná)
Uživatelé procházející toto fórum: BraňoHerain a 8 návštevníků