Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Obtisky na zakázku

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 28 črc 2006, 21:37

4 Fidoo: to si piš, že to nikdy nemůžu trefit na tuty, ale to si taky piš, že si s tím každý modelář poradí. Rozdílný lesk sjede následně lakem a pokud bude jiný odstín, (bavíme se o tom podkladu) což jiný odstín prostě musí být (záleží jak moc), to prostě nejde trefit i kdybych to udělal podle vzorníku jak chci, pak ke sjednocení hodně řídkou barvou stříknout jednou celý obtisk i s okolím. To jsou prostě nedostatky obtisků dělaných na dálku. Kdybys viděl ty zmatky s tím, jak komunikujeme s některýma lidma co chtějí a jak to má vypadat...! :lol: :lol:
Já mám chvílemi hlavu jako škopek. Nikdy jsem netušil, jaká pakárna to bude. Ale můžu říct, že jsem se naučil myslet tři kroky dopředu... no jenže ono to chce pět! :grin: :grin: :grin:
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
gen. Georg S. Patton, velitel 3 US Army v Evropě
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Štěpán ´Fidoo´ Lášek » 30 črc 2006, 22:07

Jasný Hammere - to byla jen technická. Připravuju pro "tebe" (pro nás) dekály na Mig 21 a to bude vesměs šedivá barva. Ještě se ozvu s některými detaily. Zatím díkec.... :-D
Štěpán ´Fidoo´ Lášek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 31 črc 2006, 06:03

Další objevená zrada: pokud někdo žádáte obtisky světlejší barvy a tyto přijdou na modelu na tmavý podklad, musíte to uvést do mnou již upravené tabulky - jinak je totiž obtisk na modelu nevidittelný. Vinou je technologie tisku laserovou tiskárnou.
V tomto případě musím všechno tisknout na bílém papíře.
Je dobré padnout za svoji vlast. Ale je ještě lepší přinutit ty druhý bastardy, aby padli za tu svoji.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 31 črc 2006, 07:25

doplním Hammera, pokud dekál na modelu prosvítá, je potřeba dát 2 na sebe, pak se tahle vada odstraní, nebo místo dekálu podstříknout bílou barvou...
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Václav Hochmuth » 31 črc 2006, 07:46

Napríklad pri žltej nepomôže ani ak ich dáš na seba 10... Jedine podstreknutie bielou.
Hovorím samozrejme o dekáloch tlačených na laserovke na dekálový papier s čírym lakom.
Václav Hochmuth

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 31 črc 2006, 08:09

Vašo, i u tý žlutý to pomůže, sice musel dát kolega na sebe 3 dekály ale pomohlo to :D :D :D
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 31 črc 2006, 08:15

Obávám se, pánové, že dát dva obtisky na sebe znamená zcela jistě problémy s dokonalým kopírováním povrchu obtiskem. Jak píše Martin: bu´d obtisk podstříknout bíle, nebo ho natisknu na bílém papíru. Výsledek je tentýž.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filda » 27 srp 2006, 12:18

Bylo by možné udělat tyhle obtisky? Stačí 2. [ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]
Filip ,,Filda'' Šlajer
Ať žije štětečková galaxie!
Filda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 27 srp 2006, 15:02

Co je to za šílenou obludu? Předpokládám, že je to bílý obtisk pouze s těmi červenými čarami, že?
Možné by to bylo, ale musíš dodat barvu podkladu modelu, na kterém to bude ležet. Dostaneš to i s tím podkladem jako třeba odbélník. Nebo si to takhle budeš muset z fólie vyříznout. Vyber si.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filda » 27 srp 2006, 15:43

Je to na Blackbird takže černá, myslím že by to šlo, aby byl obtisk i s podkladem. Stačí mi jeden ale pro jistotu byste mohl vytisknout 2 :-D . Rozměry jsou na výšku, tedy průměr kruhu: 11mm, šířka znaku: 19mm. Takže by to bylo možné? A kolik si za to účtujete? Ještě je potřeba nějaké info nebo něco jiného?
Filip ,,Filda'' Šlajer
Filda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 27 srp 2006, 15:51

Ty, to jsou dva prťavci, za papír tak korunu až dvě, víc to nezabere, za poštu 8,-Kč, páč tolik stojí dopis. Za tisk se Ti ani neodvážím nic říct, he he! Pošlu Ti ale e-mail.
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 08 zář 2006, 07:58

Dělám pro kolegu Michala sadu na Gabreskiho Razorback. Potřeboval bych, kdyby někdo měl jen popisky na P-47D, kdyby mi je naskenoval nejméně 300 dpi a poslal e-mailem, aby to bylo na to letadlo komplet.
Jinak jak jsem procházel PKR, viděl jsem tam krásný Mustang Preddyho v takové modro - bílo červené kombinaci, úplně se mě na to seběhly sliny, nechce to někdo? Tam bych se vyřádil.... :-D :-D :-D
Hammer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Robi » 08 zář 2006, 14:53

V nejakom sete som ich tuším videl (P-47D). Pozriem sa ti na to. Možno by som ich mohol poslať aj poštou ak ich nájdem.
Robi

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filda » 08 zář 2006, 15:19

Můžete mě považovat za dalšího spokojeného zákazníka tady Hammera!!! Právě mi přišli obtisky na mého Kosa a jsou vážně o moooc lepší než origoš Academy, které jsou přímo hrozné. Díky Hammere.
Filip ,,Filda'' Šlajer
Filda

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hammer » 08 zář 2006, 15:24

Robi píše:V nejakom sete som ich tuším videl (P-47D). Pozriem sa ti na to. Možno by som ich mohol poslať aj poštou ak ich nájdem.

Stačí e-mailem, díky moc.

To Filda: ono je to tím, že výrobci to tisknou sériově, rohy nejsou rohy ale obloučky, nějaké pravé úhly je ani nezajímají, hvězdy jsou o šet stupňů nakřivo už vůbec nikoho netankuje a když si uděláte obtisk v Corelu, je to přesném ostré....Jo a obávám se, že firma Academy nemá s obtisky ve svých stavebnicích moc společného mimo to, že si je tam vkládá. Třeba Propagteam dělá obtisky pro snad všechny výrobce na které si vzpomenete, ale jsou to příležitostné akce.
Jo, ještě jsem zapomněl: jak jsem psal, že tisk se neodvážím ani počítat, tak jsem myslel papír se neodvážím ani počítat. Právě díky tomu, že každý kdo na archu má obtisky dá dvacku jsem schopen přisunout nové papíry i s tím hovadským poštovným.
On si Filda ale zadal taky dva obtisky, to je snad super drahé i za ty tři pětky, ale moje upozornění aby si vymyslel ještě něco nebral vážně. :-D :-D :-D
Hammer

PředchozíDalší

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse