Luboši
- redakční texty a zkratky nejsou výsadou Blesku či jiného bulváru; je to běžný standard všude na světě, dokonce i za bolševika to fungovalo úplně u všech tiskovin a témat.
- nikdy jsem netvrdil, že jde o moji teorii; šlo jen o to, nabídnout čtenářům alespoň nějaké vysvětlení netradičního zbarvení toho letadla.
- Tvoji i Kubrtovu reakci mi šéfredaktor mailem přeposlal; reagoval jsem na to téměř okamžitě zpět šéfredaktorovi. Jak s mou reakcí naložil, netuším....ale to jsou interní věci redakce a patří do interní diskuze.
- uvedení zdroje...ano, už jsem psal, že jsem udělal chybu. Ovšem, asi to není ten největší problém. V REVI je cca milión textů, které nejsou nikým podepsané, a nikomu to nikdy nevadilo...problém je v tom, že s tou teorií nesouhlasíš. Kdyby tam bylo napsané něco alá Ullmann, pak ani jeden z vás dvou ani nehlesne.
- proč si myslím, že byste měli napsat svůj článek/polemiku? Protože pokud si tedy myslíš, že ten textík v REVI má chyby, je naprosto přirozené reagovat svým textem na stránkách REVI. To je naprosto normální postup, určitě lepší než jakýkoliv jiný. Tady na fóru píšete, že Merrick nemá pravdu - bylo by fér o tom napsat všem čtenářům REVI. Já si myslím, že takový textík šéfredaktor uvítá a velmi rád otiskne....nakonec ho uvítá i každý čtenář.