Roman Pavlů,KPM Brněnec, koordinátor pro oblast východ
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard
Jo, dvoustrana s příběhem..... obrázek pak vydali Edíci s Typhoonem..... akorát ten příběh momentálně nemám..... ale byl i příběh ke Swordfishovi, Úlehlovu P-40F a ještě nějaké snad..... prubnu je taky vytáhnout....
Naposledy upravil PantherG dne 18 srp 2020, 15:47, celkově upraveno 1
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Nejsem si jistý.... aršíky ABC už ukázal kolega onysx .... já mám skeny asi jen tří z pěti. Možná mám něco ještě i "in natura" v pixli s dekálama.... A teď další "pětka".....
Přílohy
Václav Maděra - PantherG@seznam.cz Z blbce vola neuděláš..... Nebojte se dokonalosti..... Stejně jí nikdy nedosáhnete !
Jinak dělám, co můžu..... ale teď se to asi dost zpomalí..... jednak budu v zaměstnání.....a od čtvrtka do neděle mimo domov.... budu se věnovat dřevořezbě.....dědovi na zimu. Ještě nemá pořezáno všechno,....
Tak nevím.... povolení se doufám vztahuje na VŠECHNY monografie... Vysvětlím: chtěl jsem původně dát jen práci pana Šorela..... ale monografie dělali i jiní. Tady dám jednu, co jsem vynechal..... autor ing. František Válek .... ve své době ( a snad i dnes ) docela dost kontroverzní schéma....
Přílohy
Panthere vše co jsem dal mám osobně doma. Pokud chceš pošlu ti to. Copak já s tím že?
"Čas je pouze relativní pojem. Důležitý je zda chceš ležet nebo modelařit!" Rozpracováno:2x Fw-190A-4, Ju-88A-4,H.Hurricane mk.IID,G.Meteor mk.I, Bf-109 G-6,..........atd. Hotovo 2019: Fw-190 A-3 Eduard P-39 Q Eduard Hotovo 2020: 2x Fw-190 A-5 Eduard