Tak jsem na Nymburku zahlédl odpověď na nějaké téma od pana Vilingra takže na dovolené není tak nám třeba napíše něco k té Hasegawa.Předem děkuji
Jakub Vilingr píše:Beztak jsem po přestěhování zjistil že mám ve skříni ve čtvrtce Ju 88 A-4, Ju 88 C-6, Ju 88 P-1, Ju 88 G-6, Ju 188 A a Ju 188 E, takže ta dvaasedma mě nechává v kliduBohužel tvarově ta čtvrtka ty dvaasedmy pořád válcuje...
yan.ko píše:Mne ceka v kitniku jedna ctvrtka od dragona z Master Serie. Rekl jsem si ale, ze na nej nesahnu nez dodelam uz rozdelane modely (a ze jich je)
Jakub Vilingr píše:yan.ko píše:Mne ceka v kitniku jedna ctvrtka od dragona z Master Serie. Rekl jsem si ale, ze na nej nesahnu nez dodelam uz rozdelane modely (a ze jich je)
Jakápa verze? Teďka jsem si sjednotil podklady a zjistil, že na Ju 88/188 už toho mám opravdu hodně, tak se možná do nějakýho pustím a postavím si jednu z toho, co mám v kitníku...
Jakub Vilingr píše:Beztak jsem po přestěhování zjistil že mám ve skříni ve čtvrtce Ju 88 A-4, Ju 88 C-6, Ju 88 P-1, Ju 88 G-6, Ju 188 A a Ju 188 E, takže ta dvaasedma mě nechává v kliduBohužel tvarově ta čtvrtka ty dvaasedmy pořád válcuje...
Pepa Novák píše:Jenom?
Můj momentální stav je:
2xA-4
2xC-6
2xC-6NF
2xG-6+další na cestě
1xP-1
1xMistel
1x188 E
rozestavěná H-1
konverze na H-2
vakáč od kostera
a to je asi tak vše.
Pepa Novák píše:Jakub Vilingr píše:Beztak jsem po přestěhování zjistil že mám ve skříni ve čtvrtce Ju 88 A-4, Ju 88 C-6, Ju 88 P-1, Ju 88 G-6, Ju 188 A a Ju 188 E, takže ta dvaasedma mě nechává v kliduBohužel tvarově ta čtvrtka ty dvaasedmy pořád válcuje...
Jenom?
Můj momentální stav je:
2xA-4
2xC-6
2xC-6NF
2xG-6+další na cestě
1xP-1
1xMistel
1x188 E
rozestavěná H-1
konverze na H-2
vakáč od kostera
a to je asi tak vše.
Pepa Novák píše:úchylka?
ani ne.
mimo jiné modely mám ve větším počtu Fw 190od Edy-3xA-8,2xA-5 a 1xA-6 a 2x Bf110 +RC na cestě.
Jsou to zásoby na horší časy. Až přijde čas založit rodinu,tak budu horko těžko dávat peníze alespoň na novinky natož na jiné modely.
Jakub Vilingr píše:Pepa Novák píše:úchylka?
ani ne.
mimo jiné modely mám ve větším počtu Fw 190od Edy-3xA-8,2xA-5 a 1xA-6 a 2x Bf110 +RC na cestě.
Jsou to zásoby na horší časy. Až přijde čas založit rodinu,tak budu horko těžko dávat peníze alespoň na novinky natož na jiné modely.
No Fokoušů mám přes 40 ks ve všech verzích![]()
![]()
![]()
A RC Bf 110 už mám ve skříni a leží na RC Fw 190
yan.ko píše:šmarjá, co s tim budes delat? To stavis celou Gruppe??
Ja se citil provonile kdyz jsem si k "normalni" 110ce porizoval jeste RC a vy tohle ...Jinak v kitniku bych pres 50 RUZNYCH kousku taky napocital. Prevazne dvaasedmdesatin (vcetne jednoho UBOOTu
). V posledni dobe ale prechazim na ctvrtky, tak vubec nevim kolik z tech dvaasedmdesatin vlastne udelam
Pepa Novák píše:Jakub Vilingr píše:Beztak jsem po přestěhování zjistil že mám ve skříni ve čtvrtce Ju 88 A-4, Ju 88 C-6, Ju 88 P-1, Ju 88 G-6, Ju 188 A a Ju 188 E, takže ta dvaasedma mě nechává v kliduBohužel tvarově ta čtvrtka ty dvaasedmy pořád válcuje...
Jenom?
Můj momentální stav je:
2xA-4
2xC-6
2xC-6NF
2xG-6+další na cestě
1xP-1
1xMistel
1x188 E
rozestavěná H-1
konverze na H-2
vakáč od kostera