Lukáš Hrubeš píše:Dobrý den, chci se zeptat kdy bude doplněn sortiment Gunze?
Martin Janoušek píše:A že je to menší blbost než dělat 1/32
PetrB píše:jdete do toho?
Aleš R. píše:Ale víte co. Řekl bych, že bychom všichni přivítali Vašeho 1/48 Hurriho v současné kvalitě, výbavě krabice a ceně. Byli byste jasný vítěz. Ale beru že já za takové rozhodnutí odpovědnost nenesu.
Martin_L. píše:Dobrý večer , proč v 1/32 další G-6 , proč se všichni vyhýbají verzi 109F ?
Martin
jenda58 píše:...a nejste sami. Doufám, že řada začne právě Mk.IIB. Mk.I a IIC je jako máku.
Pavel Škoda píše:Tak jsem se konečně dostal k tomu si přečíst 2. díl článku o Gustavech od p. Šulce v únorovém INFU a chtěl bych zde autorovi vyjádřit uznání za perfektně odvedenou práci. Článek je, podobně jako předchozí díl, i přes složitost diskutované problematiky přehledný, srozumitelný a vzhledem k tématu i dobře čtivý! Takže p. Šulcovi tímto moc děkuji (věřím, že zde nemluvím jen za sebe, ale za celou řadu čtenářů INFA) a dodám, že se těším na další podobná pokračování a to nejen na Bf 109, ale třeba také na P-40 nebo P-51B/C.
Vl.Šulc píše:jenda58 píše:...a nejste sami. Doufám, že řada začne právě Mk.IIB. Mk.I a IIC je jako máku.
Nezačneme. Začneme Limitkou s Mk.I obou verzí, pak uděláme další s Mk.II. Nejprve jednu se s kulometnýma a pak druhou s kanónovýma.
Chápu vaši touhu po IIb, ale nejvýznamnější verze u Hurricanu je Mk.I. To je jako ta Bf 109 G-6 u Messerschmittů nebo MiG-21MF u Jednadvacítek
Vl.Šulc píše:Děkuji! Budu se snažitTeď chci ale dopsat článek o USS Block Island. Mám chuť napsat nějaký dobrodružný kus
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], Semo82 a 17 návštevníků