Vl.Šulc píše:Nevím. Odložili jsme ho kvůli Polákům, abychom se s nimi neprali. Ale když vidím, co s tím dělají, tak to asi zase do programu vrátím.
Tonda B. píše:S tou ARMOU dávám p.Šulcovi za pravdu. Kdyby stál těch 600-800 tak mám doma tři. Takhle mě stačí jeden a jsem spokojen.
Vl.Šulc píše:Především cena. Je tak přepálená, že naprosto destruuje poměr kvalita/cena. Tak jak to mají nastavené, u všech svých produktů, to zákazníkovi prakticky nedává šanci dostat za svoje peníze odpovídající hodnotu. Slevy u MNM a jiných to nezachrání, i se slevou je to přepálené o nějakých 40%. Výbavou to dohnat nedokážou, a ještě si to zhoršují technologickým neuměním. Kdyby to, co zkouší prodat za 1200 stáhli na nějakých 600 až 800 podle výbavy (lepty, masky, větší obtisky, pestřejší nabídka zbarvení, hezčí krabice) tak by se ty vtoky a všechno nepohodlí s nimi pro zákazníka spojené daly odpustit, ale když za to chtějí 1200, tak za ty prachy musí nabídnout naprosto perfektní čistou práci. A to zatím neumí. Takže to neprodají tak, aby je to uživilo. A je celkem jedno, zda jde o dvaasedmy nebo čtvrtky, oni mají sebevražedně nesmyslné ceny u všeho.
Michal M. píše:Pane Šulc,
zeptám se kolečka na HS 129B 1/48 pro Hobby 2000(Hasegawu) budete dělat?
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], ivan cimprich, Randalf a 24 návštevníků