Dovolím si tipnout, že když už Gawa oživí formy, že bude brzo i u ní a že brzy ho vydá i Hobby 2000. Mmch., Gawa vydala 2014 "Overlord" B-26B/C + P-38J, tak bych se ani nedivil, že by to zopakovali v nové podobě.
Vl.Šulc píše:Ki-115 nakonec nebude. Ukázalo se. že už se ta forma bohužel nedá použít, musela by se udělat celá znovu, a to kdyby se dělalo, tak už by se zase předělávala konstrukce, protože ta původní by byla technologická cesta do pravěku, takže asi nic. To odpískám
eiben píše:Zakoupil jsem model od Eduarda BF109F-2...
eiben píše:...Minuly tyden jsek dolepil FW109 od Tamiya (stavebnice z roku 1992 !!!, Made in Filipiny!) a tam do sebe vsechny dily zapadaly jak po masle...
Jakub Vilingr píše:eiben píše:...Minuly tyden jsek dolepil FW109 od Tamiya (stavebnice z roku 1992 !!!, Made in Filipiny!) a tam do sebe vsechny dily zapadaly jak po masle...
Cotoe?
Jirkun píše:cencul.sk píše:jenda58 píše:Tak my ostatní alespoň víme, že to není vada formy.
Já to mám na svojich výliskoch tiež, foto TU. Keďže som to už zatmelil, tak reklamovať nebudem, no potešilo by ma info, či to je na všetkých výliskoch s úvodnej šarže (obávam sa, že je...) lebo by som chcel k svojim dvom krabiciam prikúpiť ďalšie, tak by som rád vedel, či to mám vôbec teraz robiť, alebo počkať až to bude OK
Konečně mně došla vyřízená reklamace (z 3.ledna).
Podle mého názoru to bylo ve formě a současně je opraveno. Nový je horní výlisek.
Vl.Šulc píše:To je mi líto. Založte téma v Rozestavěno a dávejte tam fotky ze stavby. Budu Vás se zájmem sledovat!
Uživatelé procházející toto fórum: Vl.Šulc a 15 návštevníků