hans dlouhán píše:Dobrý den Pane Šulci, nemáte malou chybku u položky ... BUNDLE ... ?
Vl.Šulc píše:Jiří píše:VŠ: díky za akci EDOWEEN, kterou každý rok využívám, i akce BUNDLE, ale FW 190A-7 OVT BUNDLE , ušetříte 4 Kč, to pobavilo, nicméně objednávám..
Jo to víte, dneska je každá koruna dobrá![]()
Mě to tedy ukazuje, že ušetřím 68 Kč, ale Vy budete na rozdíl ode mne člen BFC![]()
Abyste rozumněli tomu, jak je to nastavené a proč to takto vychází. Je to proto, že u Bundles jsou zakázány jakékoli další slevy. Jejich cena je postavená tak, že cena Bundle je cca o 25% nižší, než souhrn základních položek, v Bundle obsažených. V případě, že probíhá nějaká slevová akce, jako teď, tak je na základní produkty sleva (nyní 20%, pro BFC 25%), ale na produkty Bundle se už nevstahuje, protože ty už zlevněné jsou. Takže pak se souhrnná cena těch produktů ceně Bundles přiblíží, někdy může být i nižší (pro členy BFC).
Takže během akce není sleva na Bundles nějak zajímavá. Až akce skončí, tak to bude jinak, pak budou Bundles celkem výrazně levnější.
No ale jestli vás to baví, tak o tom pište dál, mě to nevadí
Aleš R. píše:Jedno je kolečko u trakaře. Já na to můžu mít názor jaký chci, podle vás je to dobře, tak není co řešit. A vzhledem ke způsobu diskuze ani s vámi nic řešit nechci, Vladimíre.
Uživatelé procházející toto fórum: BenjiH, lojza4, Luki, Mivo1508, okvi a 25 návštevníků