Ještě jeden dotaz k boxartům. Možná jsem se už ptal. Pane Šulci uvažujete, že někdy vydáte Eduardí boxarty v knižní podobě. Třeba formou předplatného, aby bylo vidět, zda se to zaplatí?
Dobrý deň, pán Šulc, mám veľmi zlú skúsenosť s Packetou. Keď som u Vás urobil posledný nákup, dal som si ako spôsob doručenia Packetu v naivnej viere že to bude jednoduché. Keď mi prišla zásielka, tak som dostal mail v ktorom sa písalo, že na jej vyzdvihnutie potrebujem mať v mobile nainštalovanú aplikáciu Packeta, prostredníctvom ktorej mám aj zaplatiť dobierku. Tak som si teda tú aplikáciu stiahol a pokúsil sa zaplatiť. Bolo to extrémne zdĺhavé a užívateľsky nepriateľské, stále to odo mňa chcelo nejaké údaje, heslá a kódy, stále mi písalo že som niečo zadal zle. Keď som si už myslel že je koniec a že je to zaplatené, tak mi napísalo že nejakú stránku sa nepodarilo načítať a tam sa to zaseklo. Viac som už nevládal a rezignoval som. Mám k Vám prosbu. Keď sa k Vám vráti moja zásielka, poslali by ste mi na email fakturačné údaje (IBAN, sumu v eurách, a variabilný symbol), ja to zaplatím cez internet banking a Vy by ste mi potom tú zásielku poslali normálnou poštou?
Pokud ti to nejde do boxu, ale na "kamenné" výdejní místo, dobírku zaplatíš kartou/hotově u pultu. PIN pro zásilku ti přijde do emailu. Pokud tedy nevyužíváš box, nepotřebuješ aplikaci. edit - platí v ČR
Bohužiaľ, mne to prišlo do toho ich Z-BOXU. Tento spôsob doručenia som zvolil v naivnej viere, že mi na vyzdvihnutie zásielky bude stačiť nejaký pin ktorý mi príde v SMS, a zaplatím tak že priložím kartu k snímaču. Keby som vedel aké to bude komplikované, tak by som zvolil iný spôsob doručenia. Skoro ma porazilo, keď som sa to pokúšal zaplatiť cez tú ich aplikáciu.
Keby to presmerovali na osobný odber, to by bolo super. Inak ja som im písal cez kontaktný formulár, že nie som schopný zásielku prevziať a pýtal som sa ich či by mi ju nemohli doručiť inak, a ignorovali ma.
Ich zakaznicka podpora je neskutocne pomala. Mne odpisovali cca za tyzden.
Hmmm, na ich stranke som nasiel toto. Pisu, ze vracaju Ale malo by sa dat presmerovat. Inak ta telefonicka linka je taka svojska, s tou hlaskou sa treba realne rozpravat. Cakal som cosi ako "stlacte 1 ak ste odosielatel, stlacte 2 ak ste..., atd." a on chcel aby som realne odpovedal, na chvilu ma dostal
Zásilkovna komunikuje špatně. Ani se tam už nedá normálně dovolat, je tam jen automat. Tak jedině tam zavolat a tomu automatu neustále odpovídej, že chceš živého operátora. Dá se někdy donutit, že ten hovor přesměruje a pak by možná šlo domluvit přesměrování. Mě u toho jejich automatu prdly kachle, použil jsem na něj ne úplně slušný, ale o to více rozsáhlý slovník a zavěsil. A obratem volání zpět, že to vyhodnotili jako neúspěšné vyřešení požadavku a volal operátor . Ale když si na to člověk zvykne, aplikaci si spáruje s kartou, tak fakt dobírku (vyjma MN, ten to neumožňuje platit kartou) zaplatíš na kliknutí v aplikaci a kdykoliv z boxu vyzvedneš balíček.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat na edici Heavy Retro. O jakých modelech do této edice uvažujete? Sparviero bude, Tsurugi jste odpískal a případné další?