Vl.Šulc píše:Martin_L. píše:Dobrý den pane Šulci ,
Jen zvídavý dotaz, Vaše “poznámka na okraj” znamená že se dočkáme Bf109K a Bf109F v 1/32 a tudíž už není třeba pracně shánět stařičké Hasegawy?![]()
Děkuji za odpověd Martin Lopez
Já bych je nesháněl
Vl.Šulc píše:Čtvrtkový byl ještě dělaný ručně, ručně byl formovaný a má galvanické formy. Stále ale vypadá dobře, ne?![]()
Ten nový dvaasedmdesátinový s ním nemá vůbec nic společného. Je to zcela nová konstrukce.
bitner píše:Hlavne ta 21 f-13 mi bude hodne chybet. Zadne lepsi casy nebudou. (Vymirani modelarske obce, "green" deal, atd, atp.)
No nic, mutant od Cinana to jisti.
Kazdopadne se drzte, i kdyz o Eduard strach nemam, vite co delate.
Renda píše:bitner píše:Hlavne ta 21 f-13 mi bude hodne chybet. Zadne lepsi casy nebudou. (Vymirani modelarske obce, "green" deal, atd, atp.)
No nic, mutant od Cinana to jisti.
Kazdopadne se drzte, i kdyz o Eduard strach nemam, vite co delate.
Vidím to podobně.....
David Hényk píše:Vl.Šulc píše:Čtvrtkový byl ještě dělaný ručně, ručně byl formovaný a má galvanické formy. Stále ale vypadá dobře, ne?![]()
Ten nový dvaasedmdesátinový s ním nemá vůbec nic společného. Je to zcela nová konstrukce.
Omlouvám se, ale jak vypadá ten čtvrtkový nevím, nikdy jsem ho neměl v ruce. Lepím jen sedmdvojky.
Pokud tedy byl ještě ruční, znamená to, že to převádění do 72 může potkat i starší věci? Nieuport 11/16, nebo třeba Bristol F.2B?
dipefic píše:Dobrý den, pane Šulci, bylo by možné tisknout pro dvaasedmy obtisky všemožných skvrn a pruhů pro kamufláže Gustavů? Závidím všem, kteří to dají barvou, ale já kvůli tomu Luftwaffe nestavím, nebo hodně zjednodušuju. A určitě nejsem sám, kdo s tím má problém.
Zároveň děkuji za přísun dvaasedem a přeji pěkný a úspěšný nový rok všem.
JABBA píše:Super výhledy pane Šulci,
předpokládám, že Stuka bude nosným prvkem v příštím roce;
a přenést některé vlastní modely modely do stočtyřiačtyřicetin asi neplánujete ? Zero je zbytečné, tam jsou od Sweet velmi slušné, ale v případě Gustavů pozdějších verzi včetně AS a Káčka právě naopak. Nebo je tato měřítková linie již mrtva ?
S pozdravem
JN
Uživatelé procházející toto fórum: Clario a 21 návštevníků