Eso es, vysoce výživná komedie. Hitler - verbroten!

http://www.csfd.cz/film/32402-eso-es/prehled/
to Vl.Šulc:
Máte výhledově v plánu nějaké lepty nebo brassiny na čtvrtkový PT-17 Kaydet od Revellu?
Laco Nagy 'Bocán' píše:Pán Šulc, teraz keď sa chystáte "chrliť" jedného 72-kového spitfira za druhým, nechystáte sa vydať dekálový aršík s výsostnými znakmi v 1/72, obdobu D48017?
Laco Nagy 'Bocán' píše:Vidím, že moja otázka zase zapadla, ako posledná na stránke, takže ju zopakujem
Laco Nagy 'Bocán' píše:Pán Šulc, teraz keď sa chystáte "chrliť" jedného 72-kového spitfira za druhým, nechystáte sa vydať dekálový aršík s výsostnými znakmi v 1/72, obdobu D48017?
Vl.Šulc píše:K těm Spitfirům Mk.VII a PR.Mk.XI.. Vy si to opravdu představujete velmi optimisticky. Já jsem oběma typům věnoval pár hodin studia, obajsem si důkladně oblezl kolem dokola a mám je i solidně rozfocené, Mk.VII z Ameriky, Mk.XI z Norska. Tak mi zkuste věřit, že vím, o čem mluvím. Pokud to máme udělat seriózně a ne jako nějakou ořezávací dopasovávací konverzi, tak to pro každý z těch dvou typů znamená zhruba stejný rozsah prací, jaký vyžadovala Mk.VIII při úpravě z Mk.IX. Tedy musí se v obou případech udělat nové křídlo (u Mk.XI tuším včetně podvozkové šachty), nový trup, nové kabiny a nějaké ty drobné díly. Navíc je třeba vzít v potaz, že Mk.XI měly jistou variabilitu i v rámci typu., takže by se to muselo udělat s alternativními díly, nebo některé markingy oželet. Jak to bylo s variabilitou v rámci typu u Mk.VII nevím, ale mám podezření, že to bude obdobné. Tím neříkám, že tyto typy neuděláme, nemohu vyloučit, že časem vzniknou, ale nečekejte, že to je práce na dva týdny...
Vl.Šulc píše:Sorry za ignoranci, ale tady se občas leccos ztratí ze zřetele
Vici píše:Variabilita u VIII je jen o směrovce a koncích křídla,čili celkem pohoda pro jakýkoliv marking.
Pokud se nepletu XI asi jen směrovka,sání vzduchu..
Uživatelé procházející toto fórum: J!rka Votápek, kaha, Kalousek Petr, MiroSurin a 14 návštevníků