Tomáš Kozmík
Marek Semančík píše:Zdravím Vás pán Riedel, chcem sa opýtať, či máte v pláne prebal/reedíciu He-112 od Classic Airframes v 1/48.
Vopred vďaka za odpoveď.
M.
Černý Hugo píše:Dobrý den pane Riedele,
chtěl bych se zeptat na následující věc. Neplánujete po vydání velice vydařené finské ponorky v měřítku 1/72 vydat model rakousko-uherské ponorky z Velké války? Ať již by se jednalo o typ B I nebo B II, byla by to možnost postavit si ponorku, na které sloužili (a velice úspěšně) námořníci ze zemí Koruny české. A samozřejmě čeští kapitáni jako jejich velitelé (např. Zdenko Hudeček na B I číslo "17" nebo Josef Holub na B II číslo "27"). Mnoho podkladových věcí obsahuje kniha autora Jiřího Nováka "Torpédo pal!", vydaná v roce 2001 v nakladatelství ARES a nepochybuji o skutečnosti, že zde na fóru bude též mnoho fundovaných badatelů, kteří by se po ohlášení tohoto projektu přidali ke zdaru díla. Proč stavět ponorky americké, ruské a německé, když si můžeme postavit tu naši. Tedy zatím nemůžeme, ale mohli bychom, kdyby se toho Special Hobby ujalo.
![]()
![]()
![]()
Díky, to jen ilustruje francouzký bordel, že letadla jedné jednotky měly ći neměly kotvy. Pokud se tedy neliší obdobím.Josef Žák píše:Ještě k problematice kotev v kokardách námořních Potezů. Ve Fana de l'Aviation 265 jsem našel 2 fotky Potezů 25 A2/B2 (ne tedy TOE) jednotky z Hyeres.
pazz píše:Dobrý den, vracím se ještě k debatě o CMK figurkách a doplňcích pro letiště - posílám odkaz (https://www.gunthwaite.co.uk/Range.html) jako námět kdybyste uvažovali něco udělat k WWII FAA a RN (ev. k britským letadlům z WWI, což už není moje zájmová oblast). Je to nějaká anglická firma, dělá to z kovu, nejsem figurkář a nemám s nimi osobní zkušenost, ale ty jejich sady se mi prakticky všechny líbí...
pazz píše:Omlouvám se, nemyslel jsem, abyste je okopírovali, jen se inspirovali. Prostě figurky britských ww2 námořníků, pilotů, personálu z palub letadlových lodí a eventuálně příslušenství (vozíky na torpeda, bomby, palubní traktůrky), a to jak k Home fleet, tak Pacific fleet. Mám třeba Vaší Barracudu z Home fleet s oběmi sadami figurek, kdybyste dodělali figurky k tomu přebalu z Pacific fleet určitě bych si ho i s figurkami pořídil. Je mi jasné, že nelze uďělat hned a všechno pro tak úzkou oblast, ale prakticky cokoliv z toho uvítám.
Vojta Mertl píše:Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda bude v dohledné době vydaná také verze P-40 N1 a máte už vybrané markingy? Podle článku v minulém čísle Modeláře trup už je na světě, ale nemůžu dohledat, že by byla stavebnice v prodeji. Nemůžu se totiž dočkat... Díky!
Uživatelé procházející toto fórum: Petr_R, slavkoss, Švanda a 16 návštevníků