Podle mě ne. Kdo má být cílovka? Technikáři, co staví diorámata? Kolik z nich kombinuje techniku s letadly a jak často? Nebo to mají být ti, co by chtěli dvaatřicetinu Mezka, ale nevejde se jim o centimetr a půl do vitríny? Podle mě v té firmě žije nějaký prapotomek Járy Cimrmana, který hodlá přece jenom ověřit, jestli náhodou vyfukováním cigaretového dýmu do vody nevznikne zlato...
Ja som za, 35 je populárna a podstatne rozšírenejšia ako 32. Naviac časť leteckej techniky už je štandardne iba v 35. Takže prečo nie. Nejak úplne nechápem, prečo by bolo treba 32 nejak extrémne brániť. To je na smiech.
Prosím kolik modelů letadel je 1/35 standardně? Znám jen vrtulníky a nějakej kluzák. A teď tuhle firmu. No na záplavu letadel v 1/35 bych to neviděl...
Všetky komentáre sú jak k téme tak k časti diskusie o 32 vs 35 v prípade leteckej techniky. Že akurát Ríša Dvořák niečo nepochopil, za to ja nemôžem. Stačí začať čítať od spodu prechádzajúcej strany. A pozorne.
Jestli si dobře vzpomínám tak ty stavebnice létajících aparátů byly vždy na začátku komunikované jako doplněk k technice. Zajímalo by mě jestli naopak nějaká firma udělala třeba Jeepa nebo Kübelwagena 1/32 jako doplněk k modelům letadel? Ve čtvrtce i dvaasedmě samozřejmě existují.