Nejlepší na právě dokončeném modelu je to, že můžete s klidným svědomím vtrhnout do kitníku a vybrat si další.
čibotr píše:Milan Holzapfel píše:A není to jedno? České koruny by měly jít nastavit i bez přihlášení. Dle mého názoru je ten nový vzhled webu oproti tomu minulému méně přehledný a uživatelsky unfriendly.
Souhlas. Zvláštní marketing ukázat cenu v kč jen přihlášeným - rozumněj registrovaným.
kyli píše:Co se týká cen v dolarech, tak je to pořádný nesmysl.
Pokud mi tady na Modelforu bliká banner např. na Spit Mk.XVI a já na něj kliknu, tak se asi chci dozvědět něco o tomto produktu. Pokud mi naskočí cena 74,95 dolarů, tak vím kulové a tato reklama je k ničemu.
To samé platí i pro normální návštěvu E-shopu. Jestliže se musím zaregistrovat, abych mohl zjistit, kolik které zboží stojí, tak takový e-shop snad ani nedává smysl...
Ondřej Kabelka píše:Pokud ti jde o děrovaný pásek, zkus se podívat po portech a šitích. Eduard je měl v nabídce. Popř. kdyby to nemusel být lept tak porty od HGW myslím.
PetrB píše:To neni zadne siti, ale jednoduchy derovany pasek Ondro...dela to v sade Extratech a treba Brengun (http://www.brengun.cz/e-shop/1-72-acces ... r-ribs-640)....
Uživatelé procházející toto fórum: Binder737, janini a 18 návštevníků