Petr Prazak píše:Nová cena 130Kč a 110Kč pro kralíky.![]()
Tak to je paráda. K tomu plast za 250,- a je to komplet za 360,- (tedy pro králíky) za novýho Spita.
Petr Prazak píše:Nová cena 130Kč a 110Kč pro kralíky.![]()
ivanp píše:...na špičke kužela vrtule Rotol je výrazný "dolík" s napodobením niečoho ako hlava skrutky...
Tomas 77 píše:...tl. skutečného panciře...
Michal Vyparina píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Michal Vyparina píše:
nevím, ale 1.2 HTP a má nejekonomičtější spotřebu při rychlosti 90km/h, což odpovídá cestám dle vyhlášky mimo obec. Tudíž jede max.povolenou rychlostí. Se stejnou rychlostí mohu jet i po dálnici v levém pruhu a rychlejší vozy mají celý pravý volný.
Bože, chraň nás před takovýma na dálnici. Vrať papíry Michale.sorry za OT, ale to mě nedalo.
Martine,
já jsem neřekl, že tak jezdím. Bavím se o legálním způsobu jízdy. Samozřejmě po dálnici jedu více než 90km/h, dle toho, jak mám zrovna těžkou nohu, ovšem plus mínus v rámci pravidel silničního provozu. Chápu jezdit po dálnici cca o 10 km/h více než je povoleno. Více mi přijde, že již je řidič nebezpečný pro okolí. Vím, že to vozy dovolí, ale máme dodržovat pravidla a zákony. Pokud tak nečiníme, nemůžeme se divit, že to na našich cestách vypadá, jak vypadá. Více bych řešil po SZ.
Uživatelé procházející toto fórum: Aeromodelar a 24 návštevníků