Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 251 z 3259 • 1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Olda Homola » 29 čer 2016, 09:05

pane Šulci,
můžete nám prosím osvětlit, jak je to tedy s tím vaším výběrem předloh pro modely?
Zejména by mne zajímalo, když se sejdou dva návrhy zhruba stejně "vytěžitelných" předloh, jestli si házíte korunou, hlasujete nebo taháte z klobouku ? (:)
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Malý » 29 čer 2016, 09:07

Že se už na to nevybodnete. ](*,)
https://www.facebook.com/profile.php?id=100086948331498
https://www.airmastr.com/
Olda Malý

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 29 čer 2016, 09:29

Olda Malý píše:Že se už na to nevybodnete. ](*,)

Proč? Teď už je to přešlo z fáze rozčilení, do fáze pobavení :)
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 09:30

Olda Homola píše:pane Šulci,
můžete nám prosím osvětlit, jak je to tedy s tím vaším výběrem předloh pro modely?
Zejména by mne zajímalo, když se sejdou dva návrhy zhruba stejně "vytěžitelných" předloh, jestli si házíte korunou, hlasujete nebo taháte z klobouku ? (:)

Cucáme z prstu (:)

Rozhodl jsem se, že o tom napíšu v úvodníku. Kdybyste furt nevyrušovali, tak už to mám hotové (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 09:34

Olda Malý píše:Že se už na to nevybodnete. ](*,)

Chtěl jsem. Připravil jsem na to Muzikantovi na Nymburku i slušný únikový prostor. Ale jak se zdá, synek je sakra dobrý ve vyrážení otevřených dveří. Nebo ve šlapání do lejna, vyberte si. Normální člověk, když se mu něco takového stane, utře botu a jde dál. Oni se k té své hromádce vrací a vesele se v ní patlají. Každý jsme holt v něčem dobrý, že ano.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 29 čer 2016, 09:39

Vláďo, zbytečná práce, nereaguje tady, natož na žumpě.
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 09:41

To je jeho problém. Já se taky nebavím s ním.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 09:42

Myslím tady. Na Nymburku to bylo otevřené a připravené pro něj. Promách.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod shark » 29 čer 2016, 09:44

Také bych navrhoval založení tématu Bitevní pole, a zde se věnovat více modelům, plechům, brassínům, kamuflážím apod. z eduardí produkce.
(A některým přispěvatelům bych navrhoval opakování z češtiny, konkrétně psaní čárek v souvětích ](*,) )
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
shark

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 09:55

Tady není žádné bitevní pole. Ta věc se Eduardu týká, pokud se k tomu chce někdo vyjádřit, i na Muzikantovu podporu, tady je na to to správné místo. Ostatně, i o Eduardích modelech se přitom leccos dozvíte (:)

Což je zřejmě něco, co muzikantí parta v životě nepochopí (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod shark » 29 čer 2016, 10:02

Ale jó, to zas se tu člověk dozví spoustu věcí... třeba kdo ho má delšího... :)

Na Mustanga jsem se ptal nedávno, ale co Kuňkadlo? A už víte, co všechno na nich bude špatně? :grin: :grin: :grin:
"You don't have to apologize for the dress code when you are dressed in honor and courage." HM King Charles III. Volodymyru Zelenskému 2.3.2025
shark

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 29 čer 2016, 10:20

Výzbroj. Jednoznačně výzbroj (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 29 čer 2016, 10:21

Vl.Šulc píše:A mě by, Martine, zajímalo, v čem ta schýza ve Viciho příspěvku spočívá?

Z Tvého příspěvku v podstatě vyplývá, že já jsem vlastně stejný jako Muzikant, což odvozuješ z toho, že s oběma jsi měl nějaký konflikt. Jo, tos měl. Třeba se mnou, když jsem Ti řekl, že jestli mi tady v tomhle tématu budeš mazat, tak končím a jdu pryč. Muzikant, jestli jsem pochopil dobře, s tebou (či s vámi) měl obdobný konflikt - řekl Ti, že když mazat nebudeš, tak končí a jde pryč. Přijde Ti to stejné? Já bych řekl, že v principu je to naprostý protiklad.

Podle mě už toho bylo dost, na obě strany. Možná vám tohle handrkování dělá dobře a možná to bude mít vliv i na prodejní výsledky.
Jestli jste stejný? V nečem ano, jdete si za svým a oba máte svou pravdu......oba dva jste mě postavili do pozice mezi mlýnský kameny. Ty jsi mě pohrozil, Petr taky, každý z opačnýho pólu věci. To také není moc fér. Za tuhle kauzu může někdo jinej a měla by se vyřešit na jiným webu. Zatím se snažím zaujímat neutrální postoj a nic nemažu a oba dva jste dostali po telefonu moje stanovisko. Doufám že už to fakt pomine a bude klid. Už mě moc nebaví jak se to tu dál a dál řeší , když i na nymburku jsi dal příkaz zastavit diskuzi a mazat příspěvky a ponechat místo pro reakci druhé strany. Proč jsi nedal stejný podnět i mě? Nechápu to a nejradši bych tuto bitevní diskuzi utnul a každý další příspěvek od kohokoliv co by podněcoval vášně ohledně kauzy Spitfire 1/72 Eda smazal i přes tvůj zákaz a hrozbu odchodu.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Hummer » 29 čer 2016, 10:40

Vici píše:Od Komedianta jsem si nikdy nic nekoupil a ani nekoupím. Protože se vždy prezentoval jako hovado. Neznám jej osobně, ale dle stylu jak vždycky vystupoval, bych jej tipoval na veksláka nebo taxikáře z václaváku před rokem 89..... A zničení značky KP mu taky nikdy nezapomenu. Nejvíc mě na tom vadí, že překotně vydává kde co, aby to bylo, ale stojí to za ho**o a je to povětšinou na nic. Smůla je ta, že to zaplní díru na trhu a znovu to už většinou nikdo nevydá...

Pana Šulce taky neznám osobně, nicméně vždy se prezentuje jako inteligentní a rozumný člověk a Eduard se opravdu zlepšuje a zlepšuje a je vidět že na všem usilovně pracují a mají o věc maximální zájem. Jsem věci zvyklý dělat stejně a proto mají mé sympatie. Jejich modely si kupuju, i když už nestavím a bůh ví jestli někdy budu (nemám čas ani na přednější věci), nicméně mám z nich radost a taky to beru jako podporu dobré české firmy... Když nic nekoupíme a budeme jen kafrat, tak se na to vyprdnou a nebude nic....

Tohle je přesně ten typ příspěvku, který vyvolává tu hnusnou atmosféru, která na českých modelářských fórech vládne, takovou ze který je normálnímu nezaujatému modeláři tak nějak blivno.
Ty jsi nikdy nekoupil žádný model od AZ/KP, natož abys ho stavěl, ale naprosto přesně víš, za co ty modely stojí. Modely Eduard sice kupuješ, ale nestavíš, ale vypadá to, že jsi přinejmenším přesvědčenej, že jsou to ty nejlepší modely na světě.
Ani jednoho z pánů neznáš, ale naprosto jistě víš co jsou zač.
Chlape tvoje sebevědomí bych chtěl mít (nebo možná radši ani ne).
Abych přispěl něčím svým, tak já kupuju a hlavně stavím modely od obou firem, od AZ/KP jsem jich myslím postavil o něco víc, že by ty kity stály za ho**o jsem tak nějak nezaznamenal, že bych si neuměl představit lepší model než cokoliv od Eduarda, to taky nemůžu tvrdit.
Ani s panem Šulcem ani Muzikantem se osobně neznám, proto bych si nikdy nedovolil veřejně hodnotit jejich povahové vlastnosti.
Roman "Hummer" Šlajer, Plzeň
Hummer

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 29 čer 2016, 11:03

To, co se stalo s tou jakože recenzí Spita, bylo podle mě úplně zbytečný. Zbytečný z pragmatickýho pohledu. Na mě to působí, že někdo od Muzikanta (nepíšu firmu, protože se v tom neorientuju co je jaká značka) neunesl lepší model Eduardu. Ale proč, je to jinak koncipovaný model. Kdybych stavěl letku Spitfirů, budu třeba volit Muzikanta, protože bude třeba jednodušší. K té letce je dobrý si uvědomit, co se na našem písečku děje. Sám jsem měl přestávku k RC, potom 1/32 a jen kvůli Eduardím modelům, čs. limitkám Migů, Naši se vracejí jsem zase zavalenej čtvrtkama, a bez nakopnutí týhle vlastenecký vlny by se i konkurenci ty modely tak dobře neprodávaly, nebo prodávaly prostě hůř. Protože co s tím, každej máme stohy krabic, málokdy je motivací koupit model, že to hned stavím a tak je potřeba od prodejců a výrobců v tom marketingově šlapat, dát chuť modlářům utrácet. A to se na mě nezlobte, to dělá pořádně jediný Eduard a ostatní by si měli uvědomit, že se na této vlně vezou.
Nejsem neomezený obdivovatel Eduardu, jsou výrobky co mě vadí jako když mám pocit, že užiju 30% plechů, nebo cena masek. kdy mi přijde, že by mohly stát půlku, ale to je můj subjektivní problém, který lehce vyřeším volbou koupím-nekoupím a nebrání mi to vnímat další, ty lepší věci. A proto mě věci typu web Modelářovo vadí.
Aleš R.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48878 • Stránka 251 z 3259 • 1 ... 248, 249, 250, 251, 252, 253, 254 ... 3259

Zpět na Diskuse