můžete nám prosím osvětlit, jak je to tedy s tím vaším výběrem předloh pro modely?
Zejména by mne zajímalo, když se sejdou dva návrhy zhruba stejně "vytěžitelných" předloh, jestli si házíte korunou, hlasujete nebo taháte z klobouku ?

Olda Malý píše:Že se už na to nevybodnete.
Olda Homola píše:pane Šulci,
můžete nám prosím osvětlit, jak je to tedy s tím vaším výběrem předloh pro modely?
Zejména by mne zajímalo, když se sejdou dva návrhy zhruba stejně "vytěžitelných" předloh, jestli si házíte korunou, hlasujete nebo taháte z klobouku ?
Olda Malý píše:Že se už na to nevybodnete.
Vl.Šulc píše:A mě by, Martine, zajímalo, v čem ta schýza ve Viciho příspěvku spočívá?
Z Tvého příspěvku v podstatě vyplývá, že já jsem vlastně stejný jako Muzikant, což odvozuješ z toho, že s oběma jsi měl nějaký konflikt. Jo, tos měl. Třeba se mnou, když jsem Ti řekl, že jestli mi tady v tomhle tématu budeš mazat, tak končím a jdu pryč. Muzikant, jestli jsem pochopil dobře, s tebou (či s vámi) měl obdobný konflikt - řekl Ti, že když mazat nebudeš, tak končí a jde pryč. Přijde Ti to stejné? Já bych řekl, že v principu je to naprostý protiklad.
Vici píše:Od Komedianta jsem si nikdy nic nekoupil a ani nekoupím. Protože se vždy prezentoval jako hovado. Neznám jej osobně, ale dle stylu jak vždycky vystupoval, bych jej tipoval na veksláka nebo taxikáře z václaváku před rokem 89..... A zničení značky KP mu taky nikdy nezapomenu. Nejvíc mě na tom vadí, že překotně vydává kde co, aby to bylo, ale stojí to za ho**o a je to povětšinou na nic. Smůla je ta, že to zaplní díru na trhu a znovu to už většinou nikdo nevydá...
Pana Šulce taky neznám osobně, nicméně vždy se prezentuje jako inteligentní a rozumný člověk a Eduard se opravdu zlepšuje a zlepšuje a je vidět že na všem usilovně pracují a mají o věc maximální zájem. Jsem věci zvyklý dělat stejně a proto mají mé sympatie. Jejich modely si kupuju, i když už nestavím a bůh ví jestli někdy budu (nemám čas ani na přednější věci), nicméně mám z nich radost a taky to beru jako podporu dobré české firmy... Když nic nekoupíme a budeme jen kafrat, tak se na to vyprdnou a nebude nic....
Uživatelé procházející toto fórum: Jirka Bláha a 6 návštevníků