V ABC vyšel jednou i vzorkovník s českými názvy barev. Dodnes si pamatuju drakově-ještěrově zelenou.
Aleš R. píše:V ABC vyšel jednou i vzorkovník s českými názvy barev. Dodnes si pamatuju drakově-ještěrově zelenou.
určitě ve dvojce tam jsem tenkrát objevil do té doby mě neznámé letadlo a bylo to ZERO, Lavočku jsem už znalMarcel Nový píše:Aleš R. píše:V ABC vyšel jednou i vzorkovník s českými názvy barev. Dodnes si pamatuju drakově-ještěrově zelenou.
Nevím, jestli v ABC, ale v jednom ze sešitů "Stavíme plastikové modely" (možná hned v tom prvním) to bylo a byly tam i další překladatelské skvosty
určitě ve dvojce tam jsem tenkrát objevil do té doby mě neznámé letadlo a bylo to ZERO, Lavočku jsem už znalstandaslechta píše:Marcel Nový píše:Aleš R. píše:V ABC vyšel jednou i vzorkovník s českými názvy barev. Dodnes si pamatuju drakově-ještěrově zelenou.
Nevím, jestli v ABC, ale v jednom ze sešitů "Stavíme plastikové modely" (možná hned v tom prvním) to bylo a byly tam i další překladatelské skvosty
Marcel Nový píše:Aleš R. píše:V ABC vyšel jednou i vzorkovník s českými názvy barev. Dodnes si pamatuju drakově-ještěrově zelenou.
Uživatelé procházející toto fórum: DarthWanderer a 28 návštevníků