Keď tak čítam vaše názory na Dr. 1, mám taký dojem ze nezostane iba pri jednom...
Bronco píše:Keď tak čítam vaše názory na Dr. 1, mám taký dojem ze nezostane iba pri jednom...
PetrB píše:.... mě napadá citát "...a není to málo Antone Pavloviči?..."... Já si včera prošel nabídku kamufláží které za poslední roky nabídl Eduard ve čtvrtce a napočítal jsem minimálně čtyři
Bronco píše:Keď tak čítam vaše názory na Dr. 1, mám taký dojem ze nezostane iba pri jednom...
PetrB píše:...... Já si včera prošel nabídku kamufláží které za poslední roky nabídl Eduard ve čtvrtce a napočítal jsem minimálně čtyři![]()
lubos1364 píše:Má, prosím, niekto nejaké nové info o L-29 Delfín v mierke 1/32?
Atlis píše:KP...
Martin Černý 'Černoch' píše:L-29 1/32 má opravdu produkovat KP ale...je to původní Delfín HpH převedený do plastu, zatím z kusých informací co mám, tak díly které byly PUR , by měly být zachovány opět PUR, kabinka snad stříkaná a pracuje se na tom stále. KP dostali nějaké schémata z naší grafiky obtisků L-29 o které měli zájem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 návštevníků