Jaroslav Brümmer
Praha
Praha
jfb píše:Randalf píše:jfb píše:Ano, myslím si, že lze vedle sebe položit Randalfovu recenzi a "recenzi" Pavla V. jako porovnání dvou špatných recenzí, kdy Randalfova celkem evidentně je špatná nechtěně, jen tím, že Randalf prostě neumí recenze psát, a Pavlov, u které je IMHO opravdu evidentní, že dotyčný psát umí a napsal ji schválně takto.
Pičovat a blbě plkat umím taky, to fuckt není problém. Tak nedržkuj napiš něco sám
Nojo, já to mám jak s kuchyní, umím poznat blivajz, ale sám vařit moc neumím. Osobně jsem přečetl spoustu recenzí výrobků z jiného oboru, doporučuji některé na Diit.cz např, zvláště od Wifta, takže pasivně to posoudit umím. Aktivně to neumím, nehledě na to, že nemám peníze a čas ( pro rejpaly, ukradnout pár minut na příspěvek je něco jiného, než hodiny nad objektivním článkem).
Jinak Eda musel Gustava předělat, ten úlet byl takový, že by určitě vyšla Zvezda apod., a prodeje by Edíkům vyfoukl. Edíci totiž defakto dělají od Mig-21 "definitve kits", ne, že by nešly udělá ještě lépe, ale výrazné zlepšení už je reálně nemožné. Výjimkou je částečně Emil, se svojí délkou, a pár chybkama, částečně pětistovka ve 72 s velmi odvážnými porty, pan Gustav. No a nový Gustav je zase definitive kit.
jfb píše:Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.
Randalf píše:jfb píše:Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.
Je mi tě sice líto, ale tohle je tvůj boj
jfb píše:Randalf píše:jfb píše:Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.
Je mi tě sice líto, ale tohle je tvůj boj
Ty bojuješ z neznámého důvodu proti mně, ne já.
Pilgrim píše:Lebo aby šublera ukazovala na stotiny presný rozmer je blud. Naviac na mäkkom a pružnom plaste. Iba ak ste sa s tým pohral, aby ukazovala to, čo ste chcel...
Vl.Šulc píše:Tedˇ by ještě někdo mohl změřit toho Muzikantova nejlepšího a nejpřesnějšího
Uživatelé procházející toto fórum: Vl.Šulc a 8 návštevníků