Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48889 • Stránka 239 z 3260 • 1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod jfb » 23 čer 2016, 22:43

HanzP - ehm, neplete si náhodou VS s někým jiným, např. se mnou? Já použil pár ostřejších slov, po té, co mi bylo vyhrožováno.
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 22:49

Pane Polci, to myslíte vážně? Muzikant nás pomluvil, a já mu budu volat? Budu psát někam na jeho web, kde dohledat kdo je majitel je práce pro detektiva, a ještě psát, že měli omylem dodaný zmetek? Tedy vy mě pomluvíte a já se vám budu omlouvat? Vy jste neuvěřitelnej!

Ani ten hoaxový kus, ani ten Váš neměly žádné díly zkroucené. I kdybyste měl ohnutý rámeček, s díly to nic neudělá. Tak s tím už jděte někam - jen s tím mlžíte. Hru na city, jestli mám na víc, a školení ve slušnosti si odpusťte taky. Muzikant je tady ten, kdo má máslo na hlavě, a já nehodlám vymýšlet nejaké jemnůstky, aby se ho něco náhodou nedotklo. A nehodlám se s ním někde pokoutně domlouvat.

Kdyby ta vaše ulhaná parta byla co k čemu, svěsíte ocas a omluvíte se. To je to jediné, co se od vás čeká. Kecy si můžete nechat od cesty. Jestli je Muzikant chlap, ať vyleze z nory, omluví se, řekne, kdo to napsal, a pak se můžeme bavit dál. Ale ne po telefonu. Provedli jste to ve veřejném prostoru, tak to ve veřejném prostoru vyřešíme.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 23 čer 2016, 22:50

Pane Polci, namísto tolika slov, navíc s třídenním zpožděním, bylo rozumnější dát sem detailní fotky těch zmetků, takhle jsou to zase jen planá slova o něčem imaginárním, nemyslíte. :wink:
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 23 čer 2016, 23:14

jfb píše:
Randalf píše:
jfb píše:Ano, myslím si, že lze vedle sebe položit Randalfovu recenzi a "recenzi" Pavla V. jako porovnání dvou špatných recenzí, kdy Randalfova celkem evidentně je špatná nechtěně, jen tím, že Randalf prostě neumí recenze psát, a Pavlov, u které je IMHO opravdu evidentní, že dotyčný psát umí a napsal ji schválně takto.

Pičovat a blbě plkat umím taky, to fuckt není problém. Tak nedržkuj napiš něco sám 8-)

Nojo, já to mám jak s kuchyní, umím poznat blivajz, ale sám vařit moc neumím. Osobně jsem přečetl spoustu recenzí výrobků z jiného oboru, doporučuji některé na Diit.cz např, zvláště od Wifta, takže pasivně to posoudit umím. Aktivně to neumím, nehledě na to, že nemám peníze a čas ( pro rejpaly, ukradnout pár minut na příspěvek je něco jiného, než hodiny nad objektivním článkem).

Jinak Eda musel Gustava předělat, ten úlet byl takový, že by určitě vyšla Zvezda apod., a prodeje by Edíkům vyfoukl. Edíci totiž defakto dělají od Mig-21 "definitve kits", ne, že by nešly udělá ještě lépe, ale výrazné zlepšení už je reálně nemožné. Výjimkou je částečně Emil, se svojí délkou, a pár chybkama, částečně pětistovka ve 72 s velmi odvážnými porty, pan Gustav. No a nový Gustav je zase definitive kit.

Takže zase jen dřisty a žvásty, propaganda a řiťolezectví. Smutné.

BTW o portech bych raději nemluvil, ty jsou přehnaně výrazné minimálně od Šukrta dále, včetně nového Spita...
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 23 čer 2016, 23:23

Koukám, že někteří jsou větší fanatici jak ti fundamentalisti z jihovýchodu.. Kdy se začnete odpalovat na soutěžích? :lol: :lol:
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 23 čer 2016, 23:25

Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 23 čer 2016, 23:30

jfb píše:Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.

Je mi tě sice líto, ale tohle je tvůj boj 8-)
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 23 čer 2016, 23:38

Randalf píše:
jfb píše:Víš co Randalfe, trhni si. Nikdy jsem proti tobě nic neměl, nikdy jsem proti tobě nevystupoval, nic jsem ti neudělal. I za tu recenzi jsem tě bránil, když to někteří přeháněli přes míru, i když ji také považuji za špatnou. A jestli přejímáš Stoupův slovník, tak se s ním třebas ožeň, ale mne si nevšímej.

Ty bojuješ z neznámého důvodu proti mně, ne já.
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Randalf » 23 čer 2016, 23:41

jfb píše:
Randalf píše:

Ty bojuješ z neznámého důvodu proti mně, ne já.

Ale vůbec ne, nevím proč bych měl. :D
Roman Randalf Kresta
Beskyd model kitshow
Randalf

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JTB » 24 čer 2016, 00:28

Jen drobná technická poznámka k té recenzi samotné a odpovědnosti pánů Pěchy či Šipky. V Česku je už nějakou dobu ustanovena "odpovědnost vydavatele za obsah", která fakticky vychází z Tiskového zákona č. 46/2000 Sb. Ten se postupně začal uplatňovat i na weby.

Web Modelářovo.cz nemá žádnou veřejně dostupnou tiráž ani jinak uvedeného vydavatele, tudíž by se za něj zřejmě považoval dle zákona majitel domény. Tedy pan Pěcha.

Nechtěl jsem tu debatu rozviřovat, ale tohle je zase můj obor, ve kterém je to dosti aktuální. Všimněte si, že třeba v případě Economie se aktuálně řeší i to, že Radim Jančura řekl v rozhovoru něco nepodloženého a vydavatel byl zahnaný do kouta, co že s tím tedy má dělat - riskovat postih nebo podezření z cenzury? Případ vystřiženého Bakaly z proslovu Miloše Zemana je stejná kategorie, vynucená velmi přísným a nejednoznačným zákonem.
http://hlidacipes.org/mazani-v-economii ... o-cenzura/

Věci došly dokonce tak daleko, že se řeší i obsah diskusí, tedy obsahu generovaného uživateli.
http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/web ... 5900fea04/

V tomhle konkrétním případě webu Modelářovo.cz je to ale jednoznačné. Došlo ke zveřejnění zřejmě nepravdivého a poškozujícího obsahu a poškozený by u soudu nejspíš jednoznačně uspěl.

Pan Pěcha by tyhle věci měl ve vlastním zájmu dát do pořádku, protože fakt riskuje víc než si myslí.
2017 / 1:72
Hurricane Mk.I late (konverze Fix), Gauntlet (AZ), B-534/III (Eda), B-534/I (RS), D-500 (Směr).
B-534/I (Eda).

Patlák:
B-534/I+II (Eda), Blenheim Mk.I (Fix), A-100 (KP)

Chráněnou dílnu už do domu ne!
JTB

• Odpovědět s citací

Příspěvekod kitir » 24 čer 2016, 01:04

Pilgrim píše:Lebo aby šublera ukazovala na stotiny presný rozmer je blud. Naviac na mäkkom a pružnom plaste. Iba ak ste sa s tým pohral, aby ukazovala to, čo ste chcel...

Jste vážně ?
Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

OK, vzal jsem jinou.
Porovnal jisem s tvrdými předměty. Ukazují to samé.
check no 2 - 004.JPG

check no 2 - 005.JPG

Porovnal jisem obe. Ukazují to samé.

check no 2 - 003.JPG

Porovnal jisem s kitem Edu. Ukazují to samé.

check no 2 - 002.JPG

Nemohu jinak - tusim že můj kit je chybny, protože má perfektní rozměry. :?
Ale jestli to musí být špatné, pak hodim ho do vařící vody. :nuts:

Ale! přeměření tu první dává jiný výsledek. Lisi se 0,02mm :shock:

check no 2 - 001.JPG

Vl.Šulc píše:Tedˇ by ještě někdo mohl změřit toho Muzikantova nejlepšího a nejpřesnějšího (:)

Tady to máte :)

check AZ_0001.JPG

check AZ_0002.JPG

kitir

• Odpovědět s citací

Příspěvekod standaslechta » 24 čer 2016, 06:26

Mňo ještě k těm záslepkám kulometu. No jenom kdyby někdo nevěděl jak to fungovalo. Sice se tam povídá něco o Huroušovi ale zbrojíři ládujou Spita Vb, Lepení koberovkyje v čase 14:17 (Vždy mě tvrdily že to dělali přilakováním plátna) https://www.youtube.com/watch?v=j628Bf8kgq8 PS Teď mě napadlo, bojím se aby se receze od Tryskáče Nr.105 neobjevila na nejmenovaném zahraničním fóru(recenze Fixího Hurricane Mk I je nezapomenutelná :lol: ).No snad se do toho nepustí i když ho tam mají "rádi"
standaslechta

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 24 čer 2016, 07:41

jen mě překvapuje,
že ještě není žádná Edí devítka komplet postavená..jen dvě rozestavěniny .....
to to vážně nikdo další nestaví, nebo jen nefotí?
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod ujík » 24 čer 2016, 07:47

Oldo, zas tolik lidí nepostaví model za týden. A kdo to má poštou a ne z Nymburku, tak na to měl ještě méně času.
2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
ujík

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DominikS » 24 čer 2016, 08:05

Yesterday kitir told me about this discussion. OK moji Čeština není dobrá but I understand some of your language and I can't believe what I read. For someone from outside Czechia it looks like "civil war". In my humble opinion Kitir's measurement clears the topic and everyone should take a glass of good, cold beer and start modeling. It does make nerves calm. So cheers to everyone. Drink good beer and build models instead of some fights with no end.
Have a good day to you all guys!
DominikS

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48889 • Stránka 239 z 3260 • 1 ... 236, 237, 238, 239, 240, 241, 242 ... 3260

Zpět na Diskuse