Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48889 • Stránka 238 z 3260 • 1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Jeňýk » 23 čer 2016, 21:33

To bude ten pán, jehož jméno je tu automaticky hvězdičkováno, dokonce i když je dík shodě příjmení mířeno na tvůrce velorexu. Kdo vymyslel hadrák, pohodlně zjistíš na netu. :)
Edit: Pane Šulci díky za info.
Jeňýk

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Airacutter » 23 čer 2016, 21:40

sanyo píše:Je majiteľ nehnuteľnosti ktorú prenajme zodpovedný za činy nájomcu? Nie je. No a to isté sa dá použiť pri vlastnení domény.

(v skutočnosti sa doména v podstate len prenajíma od národného registratora)

Pekna neznalost zakona :roll: . Majitel nehnutelnosti JE zodpovedny za to, co vystraja najomnik, ktoreho tam majitel pustil. Majitel motoroveho vozidla JE zodpovedny za to, ak niekto, komu auto dal k dispozicii, ozraty zrazil babku na prechode. To je take a la Jozef Majsky, "ja nic, ja som len majitel"... :crazy:
49-53 Albánsko; 49 Sýria; 52 Egypt; 52 a 54 Guatemala; 53 DDR; 53 Irán; 56 a 57 Sýria; 57-59 Indonézia; 58 Libanon; 59 Irak; 59 Kambodža; 59-00 Kuba; 60-65 Kongo; 60 Laos; 61-63 – Kuba; 61 Dominikánska rep.; 63 J. Vietnam; 63 Irak; 64 Brazília; 65-67 Indonézia; 70-79 Kambodža; 70-73 Čile; 71 Bolívia; 76 Argentína; 79 Salvador; 81-82 Čad; 81-90 Nikaragua; 83 Grenada; 89-94 Panama; 86-91 ZSSR
Airacutter

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 23 čer 2016, 21:43

Za poslední tři dny je v tomto tématu rekordní návštěvnost.
Kterýpak z těch bezejmenných je "ten"? :evil: :tongue: (_!_)
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Martin Černý 'Černoch' » 23 čer 2016, 21:48

Patrik Pěcha - Stoupa = Štěpán St ránský.
Jeho jméno je hvězdičkováno z prostého důvodu. Dělal binec v závěru svého působení zde a vyhrožoval. Je to zakázaný slovo u nás, třeba jako lejno.
El Negro
KPM Kaznějov
http://www.armycast.cz/
Martin Černý 'Černoch'

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 23 čer 2016, 21:55

Díky za info všem. Tohle jménu už mi něco říká, pár jeho výlevů jsem zde zažil.
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 22:01

Patrik Pěcha: vždyť jste psal, že Vás zklamal. Tak když nevíte, kdo to je, tak jak Vás mohl zklamat?

Stoupa je Štěpán Stránský. Zní to jako hanlivá přezdívka, ale vymyslel a dal si jí sám. Kdysi, někdy na začátku devadesátých let, pracoval jako externista pro nás, a jezdil za mnou, a v té době běžel takový kreslený seriál, který se mu děsně líbil. Teď si nejsem jist, zda to byli Šmoulové,ale byli tam dvě postavičky, zlý hrabě Ignor, a jeho sluha Stoupa. A Štěpán ze mě udělal Ignora, a ze sebe Stoupu.

Doufám, že mě zase někdo nevyškolí z práva, sakra (:) A snad mi Stránského systém nevyhvězdičkuje, je prý na seznamu sprostých slov (:)

Jo, už jsem se dopátral toho Vašeho majitele modelářovo.cz. Petr Muzikant, to jsem tipnul správně (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 22:02

Vytečkovalo! No to je prča (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Alfred Riedel » 23 čer 2016, 22:06

To Vláďa Šulc: myslím, že si trefil hřebík na hlavičku. Když Stoupa dělal pro nás, tak nás anonymně hájil a útočil na AZ/KP p. Muzikanta. A když si inicioval dohodu mezi námi a p. Muzikantem, tak to asi nerozdýchal. A protože si ho p. Muzikant pustil do firmy a dle všeho na web, tak dělá co umí. Na vás špínu a na nás chystá "překvápko", které bude porušením dohody, které s p. Muzikantem máme. P. Muzikanta to sice možná mrzí, ale Stoupa se těžko zastavuje...
Alfred Riedel

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 23 čer 2016, 22:06

To nebyli Šmoulové, ale Gumídci - zásadní neznalost :grin: :grin: :grin: :grin:
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Filip Tomči » 23 čer 2016, 22:07

Ten seriál se jmenoval Gumídci méďové. Rád jsem na ně koukal, časy kdy bylo všechno jednoduché.
zde je vidět Kníže i Stoupa https://youtu.be/Oy_oX3HKQU0?t=1m43s
Filip Tomči

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 22:08

Se stydím (:) Vůbec si nepamatuju, jak vypadali. Ale Knížete Ignora si pamatuju (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Pojistovak » 23 čer 2016, 22:09

Vl.Šulc píše:Patrik Pěcha: vždyť jste psal, že Vás zklamal. Tak když nevíte, kdo to je, tak jak Vás mohl zklamat?

To co jsem napsal se nemusí týkat konkrétní osoby přece. Mluvím o recenzentovi jako o osobě která to napsala.
Osobně si myslím, že ať je to kdo je to, měl by mít koule se neschovávat.

A jak jsem pak psal v dalším příspěvku: něco si myslím a asi se nepletu. Ale nemám to jak potvrdit, takže svůj názor prezentovat nebudu.
Prodám Eduardí limitky 1/48

Neumim modelařit a vím to.
Pojistovak

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jfb » 23 čer 2016, 22:11

Jinak válka Stoupa versus Muzikant byla hodně drsná, slyšel jsem i o nějakém pěstním souboji. Proto jsem nikdy nepochopil, jak s ním může Petr spolupracovat.
Jaroslav Brümmer
Praha
jfb

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 22:18

Patrik Pěcha: aha, chápu, a souhlasím. Ta zbabělost je neuvěřitelná. A to bych ještě vsadil boty, že nejmíň půlka anonymů na Nymburku, co mě tam školila z práva, byl taky. Křivák jeden.

Fredy: taky souhlasím. Stoupa je za spoustou slavných rozbrojů a flame v tomto oboru. Bez něj by tu byl svatý klid. Nejlepší je, že to s ním vždycky nejvíc odskáčou ti, pro které pracuje a za které bojuje. To je tak s extrémistama vždycky.

Co se té vaší dohody s Muzikantem týče, jj, pořád platí, že každý dobrý skutek je po zásluze potrestán (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod HanzP » 23 čer 2016, 22:32

Veškeré zdlouhavé vyšetřování mohlo být daleko kratší. Stačil mail nebo telefon. Ale koule na volání PANU Muzikantovi asi nemáte. (Zapamatuje si prosím to pane. Z nás vás nikdo jinak netituluje. Zásady slušného chování udávají slušné pozdraveni i jako nutné u nepřítele.) Mrzí mne jak jste ztratil tvář v ohni diskuze. Váš útěk k volům, hajzlům a dalším nechápu. To snad máte na víc?
Vrátím se ke spitu - můj velký rámeček prostě byl ohnuty. Nemám proč bych lhal. Byl. Nic jste nekontroloval. Dojel jste už v době konání. Protože vám to začalo z lisu padat pozdě, byly holky v expedici ve stresu a moji krabičku nedomackly. Tím celá aféra s mým spitem začala. A já si stojím za tím, že to tak je a klidně vám to osobně předvedu.
Mám pocit, že stejně to mohlo být i u recenzovaneho vzorku. Ale místo traparen na webu a "pátrání" jste měl napsat nebo zavolat. Minimálně já jsem vám mail verejně nabídl několikrát. Mohl jste také kontaktovat modelarovo a vysvětlit, že se určitě jedná o zmetek omylem pusteny do oběhu a vyměnit ho za spravné vylisky. Myslím si, že byste se dočkal omluvy a nového pohledu do krabičky. Aspoň já bych se za to postavil. Ale vy jste to neudělal. Radši jste rozjel hon na čarodějnice a začal osocovat Pavla Šipku.
Mrzí mne to. Měl jsem z Vás taky dobrý pocit v NBK. Ale to jste na těch schodech nemluvil jako honak skotu.
Chcete-li jakékoliv informace k čemukoliv, pojitka máte. Pak nebudete muset vytvářet konspiracni teorie.

Odesláno z mého GT-S5830i pomocí Tapatalk 2
Jan Jean Polc
j.polc@centrum.cz
HanzP

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48889 • Stránka 238 z 3260 • 1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 3260

Zpět na Diskuse