corsair píše:Koukám HK odkoukalo nápad s celou kabinou asi v muzeu v Otawě, kde to mají takto uděláno....je to hezké pokoukání do toho pitu
On takový koncept svého připravovaného Lancastera původně ukázal mrtvý Wingnut Wings už v roce 2018 a HK to jen inspirovalo a protože je konkurence mrtvá, tak to vydali sami...
Paradoxně ta skutečná "busta" WNW vypadá dokonce líp než render HK. Ve starším rozhovoru v časopise Wingleader Alexander z WNW říkal, že Lancastera vyvíjeli v podstatě od začátku WNW. Zlí jazykové tvrdí, že Jackson chtěl model Lancastera - a když ho dostal, tak firmu nechal potopit. Navíc tak trapně s výmluvou na čínský virus...
Ľudia toho nakecajú. WnW malo model 3D model Lancastra, pretože Jackson pripravoval film o Dam Busteroch, nie preto, aby si spravil model a položil WnW...
Jasně takže rozjedu firmu vyrábějíci dvouplošníky 1/32 jako zástěrku, aby mi vyrobila stavebnici Lancastera, načež si naplánuji krácení dani tak aby firma skončila jakmile mi vyrobí Lancaster. To je tak blbá konspirační teorie, že by jí nevěřili ani ti největší zoufalci konspiračních teorii.
Nevím, kdo z vás měl někdy Wingnuty, ale ty jejich modely patří k naprosté špičce. To, co teď vylisoval Meng z parádních forem na Fokker Dr. I, že do nich pustil místo plastu žvýkačku, je naprostá zhovadilost.
Tak to Ti určitě za stavebnici nedám. Dávám tak 700 Euro za postavený model, který někdy vyhrává mistrovství republiky. Zeptej se zdejších modelářú, někdy i víc. Chybí mi doplatit jednomu i poslednímu mistrovi ČR doplatit 20tis. Zdar, borče.