Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Airacutter píše:A ty si kto, ze mi diktujes ci a co mozem napisat???
Airacutter píše:
A ty si kto, ze mi diktujes ci a co mozem napisat???
Horrido píše:Petr V. je zaměstnanec Eduardu a celé je to virální reklamní kampaň. Pan Šipka dostane za účast odpuštění části dluhu a několik psích konzerv. O tom Spitfiru už ví v našem údolí každý a prodeje vyletěly nahoru trojnásobně. Zvýšila se i poptávka po digitálních šuplerách.
Aleš R. píše:Kubouš píše:Aeromodelar píše: , co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
t.
A kde kdy kdo takhle prasácky zaříznul čí model?? Já chci taky vědět kdo to napsal, a naprosto mi je ten člověk lidsky i modelářsky u zadele.
Egerman píše: Docela by mě zajímalo jak by vypadal srovnávací test obou modelů od autora recenze.
Kubouš píše:Aeromodelar píše: Recenzi si ještě třeba několikkrate přečtěte sám, není potřeba z ní cokoliv konkrétního vyzdvihovat, protože je konkrétně celá prolhaná.
Dovolím si hlavního inkvizitora upozornit, že rámečky jsou kvůli menší krabici opravdu lehce prohnuté (na výsledné slepitelnosti to následky nezanechá) a model nemá výstřelné kanálky kulometů. Tyto dva fakty jsou tam také napsané a jsou ověřitelné. A rejpnu si ještě víc, co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
Ano, ten text má v sobě skoro jen samá negativa a pozitiva jsou přehlížena, ale kompletně vylhané? No Urválek by tady z toho měl radost.
Aeromodelar píše:Egerman píše: Docela by mě zajímalo jak by vypadal srovnávací test obou modelů od autora recenze.
Recenze jsou pod sebou a domnívám se, že autor bude tentýž.
Egerman píše:Horrido píše:Petr V. je zaměstnanec Eduardu a celé je to virální reklamní kampaň. Pan Šipka dostane za účast odpuštění části dluhu a několik psích konzerv. O tom Spitfiru už ví v našem údolí každý a prodeje vyletěly nahoru trojnásobně. Zvýšila se i poptávka po digitálních šuplerách.
Nemělo by se zapomenout na to, že p. Šulc osobně zprohýbal výlisky ve stavebnicích pro lidi z AZ (sám přiznal, že je kontroloval). Jinak si neumím vysvětlit, že pár lidí na Nymburku ty svoje výlisky rozbalilo a zprohýbané je neměli.
Kubouš píše:Aeromodelar píše: Recenzi si ještě třeba několikkrate přečtěte sám, není potřeba z ní cokoliv konkrétního vyzdvihovat, protože je konkrétně celá prolhaná.
Dovolím si hlavního inkvizitora upozornit, že rámečky jsou kvůli menší krabici opravdu lehce prohnuté (na výsledné slepitelnosti to následky nezanechá) a model nemá výstřelné kanálky kulometů. Tyto dva fakty jsou tam také napsané a jsou ověřitelné. A rejpnu si ještě víc, co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
Ano, ten text má v sobě skoro jen samá negativa a pozitiva jsou přehlížena, ale kompletně vylhané? No Urválek by tady z toho měl radost.
Vl.Šulc píše:
Váš text je ukázkou toho, jak se dezinformace usazuje lidem v hlavě. Šipka napsal, že na modelu nejsou výstřelné otvory kulometů, Vy to po něm opakujete. Ale ony tam jsou, ale jsou vymodelované tak, že jsou zalepené a rýsují se pod záslepkou. Tak, jak tomu bylo na operačně používaných Spitfirech. Je to tak správně. Šipka ovšem pozitivum znegoval a natrvdo napsal - nejsou tam, je to chyba. A Vy jste mu to sežral i s navijákem.
Uživatelé procházející toto fórum: RaK a 14 návštevníků