Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 235 z 3260 • 1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Aeromodelar » 23 čer 2016, 14:31

Airacufer: zbytečně provokuješ, všichni jsme čítali až do konca, ale pořád tam nevidím žádný podpis, i když je tam Petr V. :wink:
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 23 čer 2016, 14:35

Airacutter píše:A ty si kto, ze mi diktujes ci a co mozem napisat??? [-X

Splaskni, abys nebyl za hňupa. Jak píše Aeromodelar...
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Horrido » 23 čer 2016, 14:39

Petr V. je zaměstnanec Eduardu a celé je to virální reklamní kampaň. Pan Šipka dostane za účast odpuštění části dluhu a několik psích konzerv. O tom Spitfiru už ví v našem údolí každý a prodeje vyletěly nahoru trojnásobně. Zvýšila se i poptávka po digitálních šuplerách. :D
"Pokud přijmeme zásadu demokracie, že pitomec má stejnou cenu jako nadaný člověk, je třeba zajít o krok dále a připustit, že dva pitomci jsou lepší než jeden nadaný člověk.„ Leó Szilárd
Horrido

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 23 čer 2016, 14:41

Ty voe :grin:
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 23 čer 2016, 14:46

Airacutter píše:
A ty si kto, ze mi diktujes ci a co mozem napisat??? [-X

Koukám, že v Blave je dneska taky asi horko, že?

ad "recenze": nedalo mi to a přečetl jsem. Popravdě, právně napadnutelná asi nebude, ale ta tendenčnost se tam dá vyčíst. Získal jsem z toho dojem, že se zastánci firmy AZ snaží srazit konkurenční model od Eduardu - jednoznačně. Docela by mě zajímalo jak by vypadal srovnávací test obou modelů od autora recenze. A hodit do recenze snad maximální prodejní cenu modelu v době kdy se u všech výrobků uvádí cena od: .... To je taky usměvné, teda pokud nejde o můj produkt. A hodné reklamního oddělení jedné "české" automobilky z Nošovic.
Podotýkám, že nemám nic společného s AZ ani Eduardem. Výrobní program ani jedné firmy se nějak nepotkává s mými zájmy.
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 23 čer 2016, 14:49

Horrido píše:Petr V. je zaměstnanec Eduardu a celé je to virální reklamní kampaň. Pan Šipka dostane za účast odpuštění části dluhu a několik psích konzerv. O tom Spitfiru už ví v našem údolí každý a prodeje vyletěly nahoru trojnásobně. Zvýšila se i poptávka po digitálních šuplerách. :D

Nemělo by se zapomenout na to, že p. Šulc osobně zprohýbal výlisky ve stavebnicích pro lidi z AZ (sám přiznal, že je kontroloval). Jinak si neumím vysvětlit, že pár lidí na Nymburku ty svoje výlisky rozbalilo a zprohýbané je neměli.
„Problém současného světa je, že hlupáci jsou si skálopevně jistí, ale lidé inteligentní jsou plní pochybností,“ nositel Nobelovy ceny Bertrand Russell.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Olda Homola » 23 čer 2016, 15:00

Aleš R. píše:
Kubouš píše:
Aeromodelar píše: , co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
t.

A kde kdy kdo takhle prasácky zaříznul čí model?? Já chci taky vědět kdo to napsal, a naprosto mi je ten člověk lidsky i modelářsky u zadele.

přesně.. když už se takto argumentuje, ukažte podobně psanou recenzi na model jíného výrobce..

to Egerman: jojo, reklamy nošovické firmy, u těch já se taky velmi bavím..zejména u těch prohlášení v závěru :grin:
Olda Homola

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aeromodelar » 23 čer 2016, 15:09

Egerman píše: Docela by mě zajímalo jak by vypadal srovnávací test obou modelů od autora recenze.

Recenze jsou pod sebou a domnívám se, že autor bude tentýž.

Kubouš píše:
Aeromodelar píše: Recenzi si ještě třeba několikkrate přečtěte sám, není potřeba z ní cokoliv konkrétního vyzdvihovat, protože je konkrétně celá prolhaná.

Dovolím si hlavního inkvizitora upozornit, že rámečky jsou kvůli menší krabici opravdu lehce prohnuté (na výsledné slepitelnosti to následky nezanechá) a model nemá výstřelné kanálky kulometů. Tyto dva fakty jsou tam také napsané a jsou ověřitelné. A rejpnu si ještě víc, co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
Ano, ten text má v sobě skoro jen samá negativa a pozitiva jsou přehlížena, ale kompletně vylhané? No Urválek by tady z toho měl radost.

Kubo, toho inqizitora bych si vyprosil 8-) , pokud to bylo na mne, rámečky na fotu v recenzi nejsou mírně prohnuté a ještě si všimni té rozložené krabice, takže zlý úmysl je tady nevyvratitelný, výstřelné kanálky kulometů takto nedělá jen Eduard. Navíc pochybuji, že už tady byla takováto recenze na adresu jiné firmy. (:)
Vláďa Obr, 65 let, stavím letadla Československých pilotů.
Aeromodelar

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Egerman » 23 čer 2016, 15:59

Aeromodelar píše:
Egerman píše: Docela by mě zajímalo jak by vypadal srovnávací test obou modelů od autora recenze.

Recenze jsou pod sebou a domnívám se, že autor bude tentýž.

Měl jsem na mysli srovnávací test, ve smyslu toho, že si autor vezme na paškál díly obou stavebnic. Ono totiž, pokud se porovnává s něčím, tak se to dost blbě okecává.

Mimochodem: nejsem odborník na vstřikování plastu do forem, ale to v recenzi zmiňované "vícenásobné uchycení dílů" bych viděl spíš jako klad. Pokud používám slušné kleště, tak hrozí maximálně začištění vtoku, což aspoň já provozuju raději než tmelení vtaženin.
Egerman

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 16:08

A jen se pripominam s prispevkem, ktery pro vsechny ty jedovate sliny ponekud zapadnul:

Příspěvekod 312_Karl » pon čer 20, 2016 3:28 pm
Dobry den pane Sulci, muzete prosim rict adminovi eshopu, at vyhodi info o sleve BFC v seznamu kosiku? Je to matouci. Ty ceny (bez i s DPH) uz po sleve jsou. Diky.[/quote]

Našemu i-šéfovi jsem Váš příspěvek předal, jeho stanovisko je zamítavé, považuje naše řešení za odůvodněné.

Děkuji Vám za právnické školení. Z Vašeho příspěvku jsem vyrozuměl,že se domníváte, že lžu a pana Šipku pomlouvám. Díky za upřímnot. Nelžu, nepomlouvám.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Aleš R. » 23 čer 2016, 16:09

Je to samozřejmě jeden z blábolů. Tu vrtuli fakt doloval pilkou? Měli by mu ukázat jak vypadají kleštičky.
Aleš R.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 16:10

Egerman píše:
Horrido píše:Petr V. je zaměstnanec Eduardu a celé je to virální reklamní kampaň. Pan Šipka dostane za účast odpuštění části dluhu a několik psích konzerv. O tom Spitfiru už ví v našem údolí každý a prodeje vyletěly nahoru trojnásobně. Zvýšila se i poptávka po digitálních šuplerách. :D

Nemělo by se zapomenout na to, že p. Šulc osobně zprohýbal výlisky ve stavebnicích pro lidi z AZ (sám přiznal, že je kontroloval). Jinak si neumím vysvětlit, že pár lidí na Nymburku ty svoje výlisky rozbalilo a zprohýbané je neměli.

Nezapomeňte na povaření v horké vodě (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Marcel Nový » 23 čer 2016, 16:18

Hlásím, že jsem právě rozbalil spitfirovskou zásilku od Eduardů (dobrá práce, v sobotu objednáno v e-shopu, ve středu doručeno, bravo) - 1 x Profipack a 1 x Overstromy. Ani v jedné z krabic NEBYLY rámečky prohnuté, o dílech trupu či křídel nemluvě. Asi nějaká protekční práce, řekli si, že do Budějovic pošlou výstavní kousek, abych jim třeba nenaplival do Budvaru.
Už se těším, jak 30. vyexpeduju manželku do Říma a 1. děti k babičce...
Marcel Nový

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 23 čer 2016, 16:27

Kubouš píše:
Aeromodelar píše: Recenzi si ještě třeba několikkrate přečtěte sám, není potřeba z ní cokoliv konkrétního vyzdvihovat, protože je konkrétně celá prolhaná.

Dovolím si hlavního inkvizitora upozornit, že rámečky jsou kvůli menší krabici opravdu lehce prohnuté (na výsledné slepitelnosti to následky nezanechá) a model nemá výstřelné kanálky kulometů. Tyto dva fakty jsou tam také napsané a jsou ověřitelné. A rejpnu si ještě víc, co napsal Šipka ve své obhajobě má něco do sebe - být to u jakéhokoliv jiného výrobce, nic se neděje, ale běda jak se rejpe do Eduardu ....
Ano, ten text má v sobě skoro jen samá negativa a pozitiva jsou přehlížena, ale kompletně vylhané? No Urválek by tady z toho měl radost.

Váš text je ukázkou toho, jak se dezinformace usazuje lidem v hlavě. Šipka napsal, že na modelu nejsou výstřelné otvory kulometů, Vy to po něm opakujete. Ale ony tam jsou, ale jsou vymodelované tak, že jsou zalepené a rýsují se pod záslepkou. Tak, jak tomu bylo na operačně používaných Spitfirech. Je to tak správně. Šipka ovšem pozitivum znegoval a natrvdo napsal - nejsou tam, je to chyba. A Vy jste mu to sežral i s navijákem.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 23 čer 2016, 16:33

Vl.Šulc píše:
Váš text je ukázkou toho, jak se dezinformace usazuje lidem v hlavě. Šipka napsal, že na modelu nejsou výstřelné otvory kulometů, Vy to po něm opakujete. Ale ony tam jsou, ale jsou vymodelované tak, že jsou zalepené a rýsují se pod záslepkou. Tak, jak tomu bylo na operačně používaných Spitfirech. Je to tak správně. Šipka ovšem pozitivum znegoval a natrvdo napsal - nejsou tam, je to chyba. A Vy jste mu to sežral i s navijákem.

No v podstatě pokud někdo chce postavit stroj po návratu z mise, či deseti sovětských ofenzivách, tak to naznačení záslepky, je mu na dvě věci a je to pro něj to samé, jako by tam nebyly.
Ale to je nepodstatný detail, kolem kterého se točí svět jen tady na foru. :lol: :lol:
Jarek S.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48893 • Stránka 235 z 3260 • 1 ... 232, 233, 234, 235, 236, 237, 238 ... 3260

Zpět na Diskuse