Martine, pokud vidíš tak já mraky smajlíku nepoužil. Jen jsem si dovolil vyjádřit olišný názor.
Martin Černý 'Černoch' píše:Michale, je rozdíl mít při stavbě a usazování drobnou toleranci nebo místy nepasující díly- viz jiný Spit. Abych byl ale konkrétní a odpověděl tě. Co se mě stavělo opravdu skvěle byl Mig-21 nebo Hellcat Eda. Tam to sedí skvěle v základu, přesto si můžeš s dílama malinko pohnout jak potřebuješ. Pro mě tak ideál model. Nejsi svázán naprosto akurátním lepením ani usazením dílů, o kterém se píše třeba u této 109tky (viz sestava šachet a křídla). Když je ten model tak blbuvzdornej, proč musí někdo roztahovat trup aby neměl spáru v přechodu křídlo trup, a někdo s tím nemá jediný problém? Je to problém výlisků, nepochopení návodu, rukama modelářů ? Možná jsem nepochopil celkovou filozofii posledního Eduardího modelu,možná jsem divnej.
Že je model udělán detailně s krásným povrchem to jsem nikdy nezpochybnil ani proti tomu nenapsal jediné slovo.
Martin Černý 'Černoch' píše:Martine, pokud vidíš tak já mraky smajlíku nepoužil. Jen jsem si dovolil vyjádřit olišný názor.
Jozeff66 píše:Robi: http://www.ultracast.ca/Aircraft%20Deca ... 0Scale.htm
Petr Zatrepalek píše:Jinak blíží se nám výročí SNP, takže doufám že Eduardi toho využijí a bude Slovenský G6 mezek podobně jako byla B534...
Uživatelé procházející toto fórum: Blackbird a 16 návštevníků