To Honza D mylis sa.Vesalo sa 5x100kg. Zavesnik by zvladol aj plny 6x100kg,ale na vonkajsich jedna sa nevesala kvoli podvozku a na podtrupovych museli byt tie vnutorne na preskacku , aby sa zmestili vedla seba. Ved kes sa tam mohli nosit PTB-1150 Merna hustota JP-1 je 0,79,u PL-6 bola 0,82,k tomu vaha baku.
Pravdu díš Harvy. Akorád na Su-22M4 se na vícenásobné závěsníky pod trupem věšely jen 4 pumy 100 kg na každý, protože byly blízko sebe (dvě zespodu a dvě z vnějšku z boku).
Honzo ja som cerpal len z ruskych podkladov a tie podkridlove som vydel navesene,ale pod trupom boli baky.Su-22 je pre mna len hlucny kus ropovodu ktoremu dali kridla.
Jsou to 250 ale nejsou zavěšeny na vícenásobném závěsníku ale na podtrupových závěsnících 1 a 2 a 7 a 8. Rozmístění a číslování závěsníků na Su-22M4 je dost složité.
Ještě k MBD3-U6-68. Shodou okolností mě vloni při návštěvě Vyškova zaujala popiska na tomto adaptéru, která ukazuje, co se na něj dá podvěsit s ohledem, jestli je pod trupem nebo pod křídlem Su-22.
Přílohy
MiGy-21MF 1:48 hotovo 9413, Rozestavěné MF: 9805 a 7702+(Tatra141) MiG-21PFM:7909
Ahoj, začal jsem stavět Su-7 od KP 1:72 a špekuluji, jak vyplnit prostor kokpitu pod čelním štítkem kabiny. V knize od Dr. Vlacha jsem našel na některých fotkách tento prostor překrytý khaki celtou, nemáte k tomu někdo bližší informace? Prostor za sedačkou při zavřené kabině snad nebude moc vidět, ale kdyby někdo měl fotky víc shora na obě tato místa, budu rád. Jsou vůbec nějaké doplňky na tento krásný stroj v měřítku 1:72?
Honza D. píše:Pravdu díš Harvy. Akorád na Su-22M4 se na vícenásobné závěsníky pod trupem věšely jen 4 pumy 100 kg na každý, protože byly blízko sebe (dvě zespodu a dvě z vnějšku z boku).