Zdravim, pôjde mi z tých nových spitov postaviť Zumbachova a Fejfarova mašina z obsahu krabice, alebo budem musiet ešte dokupovať nejaké overtrees?
Jarek S. píše:To že Marek Mincberger se ho ptál na Spity Mk.V a poslední odpověď byt byl citován s termínem se týkala opravy křídla pro Tempesta.
charles2003 píše:Zdravim, pôjde mi z tých nových spitov postaviť Zumbachova a Fejfarova mašina z obsahu krabice, alebo budem musiet ešte dokupovať nejaké overtrees?
Jan Tichý píše:Pane Šulci,
bude boxart The Sweeps i na plakátu?
Díky!
wolf00 píše:Zdravim kdy asi budou zpatky v nabidce wekendy eduard
V meritku 1/72 ?
Vl.Šulc píše:Petr Martinek píše:Dotaz na pana Šulce:
Proč jsou v limitce Spitfire story: The sweeps dvoje rámečky C a jeden rámeček D, když rámeček C s trupem early se použije pouze u prvních dvou markingů a rámeček D u všech ostatních osmi?
Podle barevných schémat je tam kombinace early trup/late křídlo 5x, early trup/early křídlo 3x a late trup /late křídlo 2x. Nejsem si jist, zda je u markingu E opravdu early křídlo, to ještě ověřím. Tím, že jsme dali do stavebnice rámeček C dvakrát, jsem zvýšili počet kombinací, které jdou ze stavebnice postavit. Bohužel to vypadá, že ve stavení části návodu je chybně tabulka použití jak trupů, tak křídel. V pondělí se na to s kolegy podíváme a pokud to tak skutečně je, tak to opravíme.
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 24 návštevníků