Vl.Šulc píše:Můžu vám sem dát některé z alternativ, jestli chcete
Určitě !

Vl.Šulc píše:Můžu vám sem dát některé z alternativ, jestli chcete
kuky76 píše:No do pr.....sedl jsem na zadek. Nikdy bych tomu nevěřil a stále nevěřím. Jsem dojatý. Mám obrovskou radost![]()
vorel64 píše:Vl.Šulc píše:Toto je jedna ze šesti možností provedení titulního obrázku.
Šigeru Itaya vedl v první vlně stíhače z Akagi. Pak s wingmany Hiranem a Iwamou donutili k přistání B-17 C Capt. Stevensona a zničili ho na zemi. Čtyři Američané byli zraněni a jeden pasažér zabit.
Vypadá to divně. Ta B-17 se s tím Zerem docela tluče.
Vl.Šulc píše:Tak třeba bytam byla i tato možnost:
Vl.Šulc píše:1. prosince je oficiální uvedení stavebnice TORA TORA TORA! do prodeje.
TORA TORA TORA je stavebnice řady Limited Edition, tematicky zaměřená na japonský útok na Pearl Harbour 7. prosince 1941.
Dvanáct markingů zahrnuje stroje nasazené jak v obou útočných vlnách, tak při patrolách nad mateřskými letadlovými loděmi. Za každou loď je tam jeden stroj z každé vlny, u dvou lodí, jejichž Zera se druhé vlny neúčastnila (Šókaku a Zuikaku) jsou tam jen stroje z 1. vlny, plus po jednom stroji z první a druhé patroly. Vybrali jsme stroje reprezentující různé verze označení strojů z jednotlivých letadlových lodí, i zajímavé osobnosti z řad pilotů s velkými životními příběhy. Technicky je stavebnice řešena jako Dual Combo se dvěma sadami výlisků, masek a fotoleptů a velkým obtiskovým aršíkem.
Vydáváme edici 6 000 kusů.
pelikan píše:Sakra, taková bomba a ve zprávách o tom mlčí!
vorel64 píše:Bylo by to hezké, ale asi to není reálné (ten F4F). Jen by mě zajímalo jak to stihli. Proto asi to posunutí 199, atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Michael Czerny a 37 návštevníků