2020 hotovo: Bf 109G-6/R6 (Tamiya 1/72) - Ital , Bf 109G-10/U4 (Finemolds 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
2019 hotovo: Bf 109G-6 (Tamiya 1/72) - MKHL
jenda58 píše:bohužel ne, omlouvám se, ale dodavatelé obtisků mne asi pŕivedou do hrobu...
Tak hlavně abyste se nevydali cestou tradičního výrobce a nezačali si obtisky tisknout sami na laserovce. Nepůjdete cestou Eduardů a nebudete si tisknout sami?
standa.e píše:A nebylo by možné toho Pinokia uvolnit alespoň do předprodeje? Samozřejmě dokud běží akce... Zítra ho mít nemusím, klidně až dodavatel dodá dekály... Že bych ale přihodil i SuperMystere a jednoho dva další kousky...
TomCZ píše:Simple sety na Viggeny 72 budou prosím kdy ? Darth Vader, Monster a Aaktu Stakki čekají...
eda M3 píše:Moc pěkné, škoda, že titulní kamufláž není v DuoPacku
jenda58 píše:Dobrý den. Dovolil bych si upozornit na drobnou vadu ešopu. Hledal jsem Avii C-2 (a takto i zadal) a vyhodilo mě to jen čtyři doplňky. Hledal jsem tedy dál a model našel pod označením Avia C.2. Nevím, který umělec mění zažitá označení, ale měli byste je respektovat.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků