Zdravím páni, prosím Vás (niekto zbehlejší, informovanejší) kto lietal tú druhu? "600" - s malým číslom 210? Je to tá istá mašina (trocha preznačená vrámci neakej reorganizácie, prípadne na každej strane iné číslo), alebo sú to dve lietadlá? Myslel som, že Maj. Edward O. McComas 118th TRS, 23rd FG CBI mal "600" - s malým číslom 604. EDIT: Chápal by som tú 604, časť sériového čísla 42-103604, ale prečo je tá predchádzajúca časť zatretá (hoci nemám pocit, že by to bolo farebne odlišné)? Ď
Tak tu je to trocha naznačené (aspoň ja tam niečo vidím). Asi túto časť smerovky niekto z Japoncov "vytuningoval" (čaro sériových čísiel). Zamalovať časť čísla iným odtieňom áno, či nie?
Přílohy
Naposledy upravil dmoravan dne 26 srp 2019, 16:02, celkově upraveno 4
Pilots from the 325th Fighter Group chat with a Soviet officer at a Russian base during the first Russian shuttle mission, flown by the Fifteenth Air Force in early June 1944. Poltava.
Zdravím páni, vie sa koho to v Paríži pod Eifelovkou (niekde som čítal, že by malo ísť o Bf-109G) prenasledoval a snáď i pravdepodobne zostrelil? Capt. William “Bill” Overstreet Jr. z 363rd FS, 357FG?
Brewerjerry: Lt. Hannes Löffler 9./JG 27Bf 109 G-6 (412619) Yellow 3 + |Unknown reason Near SW. Paris Lt. Paul Becker 11./JG 27Bf 109 G-6 (165162) Red 11 + ~Combat Near Paris
Keď už ohovárame tých Švajcarov ... P-51 Mustang (WD-U, 42-106438) of the 335th Fighter Squadron, 4th Fighter Group, flown by Lieutenant Curtis Simpson, he was forced to abort a mission to Munich on 19th July, 1944, following a glycol leak, and made a forced landing in Ems Switzerland. The fighter was subsequently dismantled by Swiss air force mechanics and transported to Dubendorf, where its engine was repaired. Repainted in Swiss colours, and reflown by Swiss AF as J-900. The Mustang returned to the skies on 1 August 1944.
Člověk se pořád učí. To jsem si myslel, že Mustangy mám naštudovaný. A teď abych zkoumal, jestli ty všechny svoje dvě Káčka mám správně. Late nebo early, čert aby to vzal ...