Naposledy upravil Ivan Rohaľ dne 05 dub 2010, 19:57, celkově upraveno 1
Ivan Rohaľ píše:Treba kritizovať americký priemysel a armádu, že rozhadzujú rôzne údaje o RCS ale NIKDY ich NIČÍM nepodložia - okrem poukázania na všeobecné známe fakty (zhrnuté vyššie). Teda zdroj špekulácií je jasný.
Tiež je treba spomenúť americký šovinizmus - americké musí byť lepšie, lebo je to americké. Tento druh zmýšľania je v USA totálne rozšírený to je fakt. Keď sa objavila fotka T-50 kde bol zdanlivo vidieť čelo motora, amíci na fórach spustili poplach T-50 NIE JE STEALTH. A potom iný Američan povedal a čo X-32, a už bolo po debate... Tým nechcem zosmiešňovať američanov, len chcem ostať v reále.
Píšme sem postrehy, čo kto zachytil o stealth technológiách, poučme sa navzájom neskĺzavajme do útočenia na USA alebo RF. Ale ak je argument nebojme sa ho povedať.
Ivan Rohaľ píše:... Tiež je treba spomenúť americký šovinizmus - americké musí byť lepšie, lebo je to americké. Tento druh zmýšľania je v USA totálne rozšírený to je fakt. ...
Ivan Rohaľ píše:Áno američani nie sú jediný nacionalisti, nepochybne. Ale najmocnejší nacionalisti sú.
No ale ja stále vravím, že môj výrok "Zatiaľ Rusi vždy postavili lepšie lietadlo ako reakciu na Americké výzvy.." nie je kázaním vody a pitím vína, ale uplatnením padni komu padni asertívne a je to výrok asertívny a pravdivý (jeho podstatou je slovo reakcia, ktoré jasne hovorí, že Rusi mali výhodu - ačo keď to tak vychádza, že Rusi ragujú a dobre tak to nepoviem, lebo ma napadnú ako Rusofila, to je smiešne). Ja naopak si myslím, že sa dopúšťate zbytočného relativizovania lebo daná téma je objektívne postihnuteľná.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 13 návštevníků