A pokud by to tak nebylo, tak upravit ze široké kýlovky úzkou je práce asi tak na hodinu. Dělal jsem to na tom ukrajinském "zázraku" ve 1/72.
ya-gabor píše:Yes, it is welcome news! IF it will be made at all. A lot of things can change until 2022!!!
[i][color=#0000FF]Ano, je to vítaná zpráva! POKUD bude vůbec vyroben. Mnoho věcí se může do roku 2022 změnit!!!
Best regards
Gabor
jenda58 píše:ya-gabor píše:Yes, it is welcome news! IF it will be made at all. A lot of things can change until 2022!!!
Ano, je to vítaná zpráva! POKUD bude vůbec vyroben. Mnoho věcí se může do roku 2022 změnit!!!
Best regards
Gabor
Hi. Don't paint the devil on the wall (nemaluj čerta na zeď).
slavkoss píše:dotaz skor na p.Bobka.
v infe pise ze na na Caudronoch C.714 mali vo finsku lietat polsky piloti na strane finov v zimnej vojne...
o niecom takom som nepocul, viem ze na nich lietali vo Francuzsku.
mate k tejto veci nejake informacie
Vl.Šulc píše:To je dobrá myšlenka a my s něčím podobným skutečně koketujeme. Ale neber to tak, že to vydáme hned nebo napřezrok.
Za tu otázku Ti pěkně děkuji. Hned ráno, jak jsem si ji přečetl, se mi do hlavy vloudila melodie Rule Britania a drží se tam doteď
jenda58 píše:A co takový Bristol Fighter? Ten je v plánu? Tu Velkou válku máte docela vyprázdněnou.
Uživatelé procházející toto fórum: Mirek Starý a 5 návštevníků