Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48890 • Stránka 2163 z 3260 • 1 ... 2160, 2161, 2162, 2163, 2164, 2165, 2166 ... 3260
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Tom.Vrabec » 18 črc 2021, 21:46

JiříVránek píše:Teď to tu čtu - ty hady sem mu nastrikal já asi s dvojkou v krvi na dýchánku. :grin: :grin: :grin:

Kdybych věděl, k jakým koncům to povede, tak bych tě nenechal to nafoukat ty dacane. Jak kdyby nestačilo, že kuchař se tam s nama uchlastal...nevadí, příště snad bude zase aj Alf a s ním to uhlídáme.
Pane Šulci, užívejte dovolené :hurray: - a ať jenom neplevelíme, odhalíte nám prosím prosím smutně koukám aj nějaké plány ohledně třetího dílu Wilde Sau...?
Tomáš "Vrabec / Nádražák" Kosič
Tom.Vrabec

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 18 črc 2021, 23:07

To vypadá, že Trenéry Jindřich přetlumočil správně (:)

V-14 1/72 bude nový kompletní model, celá verze v plastu. Počítám s ní na příští rok v létě. V 1/48 byl plán na resinovou konverzi z E-1.

V 1/72 počítáme s vydáním v limitce Curych 1937 spolu s Avií 534. V 1/48 ještě nevím, tam to patrně s Avií kombinovat nebudeme. Berte to tak, že realizace té čtvrtky je nejistá, protože je to komplikované a popravdě řečeno, máme teď tolik rozjetých projektů, že není úplně snadné to dostat do vydávajícího schématu.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 18 črc 2021, 23:10

Třetí dil Wilde Sau bude o Fw 190. Takže tam nejspíš budou nějaké Sturmboky, nějaká klasika A-8, a nějaký nočník - aspoň doufám, že se něco najde (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JiříVránek » 19 črc 2021, 00:11

Vl.Šulc píše:To vypadá, že Trenéry Jindřich přetlumočil správně (:)

V-14 1/72 bude nový kompletní model, celá verze v plastu. Počítám s ní na příští rok v létě. V 1/48 byl plán na resinovou konverzi z E-1.

V 1/72 počítáme s vydáním v limitce Curych 1937 spolu s Avií 534. V 1/48 ještě nevím, tam to patrně s Avií kombinovat nebudeme. Berte to tak, že realizace té čtvrtky je nejistá, protože je to komplikované a popravdě řečeno, máme teď tolik rozjetých projektů, že není úplně snadné to dostat do vydávajícího schématu.

Však na tu ,V-14 nespechejte. My,co jí máme už vystrouhanou z E-1 si ji budeme aspoň o to dyl vážit.

Jak psal pan Vrabec užívejte volná a nenechte se otravovat zdejším puchem, co tu pár lidí předvedlo ;-I
JiříVránek

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 19 črc 2021, 04:58

Jarek S. píše:
Jarek S. píše:Zdravím, jen se optám, hlavně kvůli osvěžení paměti. Zapůjčené výlisky na B-25J jsou ještě třeba, respektive, kdy se mám o ně přihlásit, ne že bych na ně spěchal.

Vytahuji z toho včerejšího balastu.

Koukám, že na můj dotaz se Vám nějak nechce odpovídat. :wink:
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JimiX » 19 črc 2021, 06:10

JimiX píše:Jaj. Od doby, kdy Eduardi prozradili budoucí projekt P-40, jsem se každého čtvrt roku ptal, jak pokračují práce. Teď jsem už asi rok vynechal, tak mě napadá... Pane Šulci. Jak pokračujete na projektu P-40? :)

Zdravím.
Vím, že se můj dotaz dostal do mlýnice nadávek a osočování a tak nebyl v danou chvíli důležitý. Jsem ale vytrvalý a dostatečně drzý na to, abych citoval sám sebe a tak se zeptám znovu :)
Radek Bednařík
JimiX

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 črc 2021, 10:20

Jarek S. píše:
Jarek S. píše:
Jarek S. píše:Zdravím, jen se optám, hlavně kvůli osvěžení paměti. Zapůjčené výlisky na B-25J jsou ještě třeba, respektive, kdy se mám o ně přihlásit, ne že bych na ně spěchal.

Vytahuji z toho včerejšího balastu.

Koukám, že na můj dotaz se Vám nějak nechce odpovídat. :wink:

Nevšiml jsem si ho, omlouvám se. V té záplavě vášní mi toho asi uteklo víc (:)

Předpokládám, že už můžeme výlisky vrátit, mělo by snad být vše hotové. Jenom s tím teď nemohu nic moc udělat, z Itálie se to špatně organizuje. A kdybyste vydržel do půlky srpna, tak bych Vám s tím rád zároveň poslal i model Angel of Mercy.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 črc 2021, 10:23

JimiX píše:
JimiX píše:Jaj. Od doby, kdy Eduardi prozradili budoucí projekt P-40, jsem se každého čtvrt roku ptal, jak pokračují práce. Teď jsem už asi rok vynechal, tak mě napadá... Pane Šulci. Jak pokračujete na projektu P-40? :)

Zdravím.
Vím, že se můj dotaz dostal do mlýnice nadávek a osočování a tak nebyl v danou chvíli důležitý. Jsem ale vytrvalý a dostatečně drzý na to, abych citoval sám sebe a tak se zeptám znovu :)

Dostal (:) Stejný případ jako výše. Odpověď je snadná, neděje se nic. Žádný vývoj, žádný pokrok (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 19 črc 2021, 12:16

Vl.Šulc píše:Nevšiml jsem si ho, omlouvám se. V té záplavě vášní mi toho asi uteklo víc (:)

Předpokládám, že už můžeme výlisky vrátit, mělo by snad být vše hotové. Jenom s tím teď nemohu nic moc udělat, z Itálie se to špatně organizuje. A kdybyste vydržel do půlky srpna, tak bych Vám s tím rád zároveň poslal i model Angel of Mercy.

Děkuji za informaci.
Jak jsem psal výše, nespěchám, šlo hlavně o osvěžení mé paměti. Jinak mi jako odměna stačí jen dekály ze stavebnice, psal jsem to už i v soukromé zprávě Martinu Nademlejnskému.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 19 črc 2021, 13:06

Dobrý den a hezkou dovolenou.
Osobně bych se na ten listopad přimlouval za "kraťase" AFS. Na něho v 72 tradiční výrobce jaksi pozapomněl. Tak bude od vás hezčí a větší.
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod JimiX » 19 črc 2021, 13:15

Vl.Šulc píše:...Žádný vývoj, žádný pokrok (:)

Díky za odpověď. Do roka se zase zeptám :)
Radek Bednařík
JimiX

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 črc 2021, 13:56

Jarek S. píše:
Vl.Šulc píše:Nevšiml jsem si ho, omlouvám se. V té záplavě vášní mi toho asi uteklo víc (:)

Děkuji za informaci.
Jak jsem psal výše, nespěchám, šlo hlavně o osvěžení mé paměti. Jinak mi jako odměna stačí jen dekály ze stavebnice, psal jsem to už i v soukromé zprávě Martinu Nademlejnskému.

Jak je ctěná libost (:) Ale kompletní Angel of Mercy také není problém (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 19 črc 2021, 13:58

jenda58 píše:Dobrý den a hezkou dovolenou.
Osobně bych se na ten listopad přimlouval za "kraťase" AFS. Na něho v 72 tradiční výrobce jaksi pozapomněl. Tak bude od vás hezčí a větší.

Také by se mi to tak líbilo, to letadlo jsem si oblíbil (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 19 črc 2021, 14:37

To už ponechám na Vás. (:)
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Michal M. » 19 črc 2021, 19:13

Dobrý den pane Šulc,
chci se zeptat u stavebnice 84114 Fw 190A-8/R2 máte uvedeno RLM 76 v podvozkové šachtě. Dle ostatních stavebnic nejen 190, ale i 109 je však uváděno RLM02. A dále u nové Adleragriff 2135 máte menší chybku a to ve vykrývacích maskách a to. BF 109E-1/3 měli plné překrytí středního proskleného krytu, ale u E-4 byly dělené. Jinak přeji pěknou dovolenou.
Nelze něco jen začít, musí se to také dokončit. Dr. Ernst Kupfer
Michal M.

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48890 • Stránka 2163 z 3260 • 1 ... 2160, 2161, 2162, 2163, 2164, 2165, 2166 ... 3260

Zpět na Diskuse