Taky nechápu co se sem furt cpe nějáký IPMS, tohle není mistrovství republiky, ale "obyčejný" fórum.
Tomas_Kovarik píše:Martin Vašák píše:Docela se divím, co to s těma lidma z Prostějova poslední dobou je? Jeden remcá, že si někdo dává inzeráty do burzy a další předvádí tohle. Uznávám, že se zde občas Hans s někým pohádal, ale to by se dalo spočítat na prstech jedné ruky zasloužilého tesaře oproti tomu, kolikrát s tím má problém p. Škopán. A že neví něco ohledně kapoty, no nikdo není neomylný.
P. Kovařík
Mně to přijde jako argumentační faul, když nevím co, tak nadhodím chybu na modelu. Přitom se zde řešilo chování. A slušně by se zde měl chovat každý, ať tu má modelů 200 a nebo žádný. A chování jak vidíte opravdu nezávisí na věku.
Nelze se chovat jako pan Dlouhý vůči ostatníma přitom předvádět takové
diletantské chyby. A navíc vydávat modely stříkané jiným modelářem za svoje.
Toto nebude tolerováno.
Je to v rozporu se slušným chováním, štábní
kulturou a pravidly IPMS a modelářského svazu Víc k tomu nemám co dodat.
Již jsem byl upozorněn že nemám přispívat a musím vynechat vulgarizmy - dále toto nebudu komentovat.
hansp píše:Pánové, díky za info. Taky bych byl radši za čtvrtku. Když na to přijde, pokud bude připraveno jedno měřítko, určitě by nebyl problém převést to do druhého vzhledem k tomu, že jak Avie, tak Emil jsou k dispozici v obou měřítkách.
Tomas_Kovarik píše:Nelze se chovat jako pan Dlouhý vůči ostatníma přitom předvádět takové
diletantské chyby. A navíc vydávat modely stříkané jiným modelářem za svoje.
Toto nebude tolerováno.
Je to v rozporu se slušným chováním, štábní
kulturou a pravidly IPMS a modelářského svazu Víc k tomu nemám co dodat.
Již jsem byl upozorněn že nemám přispívat a musím vynechat vulgarizmy - dále toto nebudu komentovat.
Tomas_Kovarik píše:hans dlouhán píše:Parádní rozbor.Opravdu jsem asi jediný, kdo má na svých modelech chyby.
A to, co lepím a kolik toho lepím je moje věc.
Vážně nevíš, že třeba figurky si spousta modelářů do diorám nechá dělat u jiných modelářů/figurkářů? To třeba frajírci od Linze vědí...
Jestli mně má někdo za debila, tak je to jeho právo, to mu neupírám.
O figurky tady nejde, ale vystavit si model Junkersu a pak napsat - jo a kamufláž s hady mi nastříkal kolega.
To je snad i proti pravidlům Svazu plastikových modelářů pokud vím.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků