Rage píše:Dobrý den,
nepřipravíte k chystané reedici FW 190D i brassinové výfuky? V modelu jsou plné a od jiných výrobců doplňků již nesehnatelné.
Děkuji za odpověď,
Jirka
Mohli bychom. Švandovi děkuji za upozornění na plech

Rage píše:Dobrý den,
nepřipravíte k chystané reedici FW 190D i brassinové výfuky? V modelu jsou plné a od jiných výrobců doplňků již nesehnatelné.
Děkuji za odpověď,
Jirka
jenda58 píše:Dobrý den.
Dotaz k večerním příspěvkům:
V září měl být původně Hurricane, bude Mitchell. Dvě limitky v měsíci asi dělat nebudete, co?
Spit Mk.V: Ve výhledu mě chybí, u Mk.I slibované, "čs." pětky. Nebo to je ten "Sweep"?
Vl.Šulc píše:
1. 1/144 shořely. Obnovovovat je budeme až mezi posledními položkami.
2. Spitfire Mk.V půjde jako první v americké limitce Eagle´s call. Bude se věnovat Američanům na Spitfirech, jak u Eagle squadrons RAF, tak u jiných RAF jednotek, a pak především Spitfirům u 4.FG, 31.FG a 52.FG. Bude to podle mě moc hezké a berevné, hlavně africké Mk.Vb a Mk.Vc Trop jsou krásná zbarvení.
3. Angel of Mercy B-25J 1/72 bude až v září. Důvodem je zpoždění dodávky při přepravě, zásilka dorazí do Hamburku až 21. července, a to je pro srpnovou novinku už pozdě.
wvnb píše:Dobrý den,
já bych se rád zeptal, zda plánujete nějaké nové vydání profipacků Tempestu Mk.V. ? Ty dolisované zmizely hodně rychle.
Díky.
Rage píše:Děkuji za info o výfucích na Doru, byly by milým doplňkem. Ještě bych rád vznesl dotaz, zda není v úvaze udělat brassinovou ostruhovou nožku se zadním kolečkem ke stávajícím sadám kol na mustangy. Postavil jsem již tři a u nejen, že mi přijde nožka celkově trochu kratší, především je v místě napojení na kolečko velmi jemná a postupně si na něj sedá nebo se má tendence stáčet na stranu.
Díky,
Jirka
zbynek.skopan píše:Vl.Šulc píše:
1. 1/144 shořely. Obnovovovat je budeme až mezi posledními položkami.
2. Spitfire Mk.V půjde jako první v americké limitce Eagle´s call. Bude se věnovat Američanům na Spitfirech, jak u Eagle squadrons RAF, tak u jiných RAF jednotek, a pak především Spitfirům u 4.FG, 31.FG a 52.FG. Bude to podle mě moc hezké a berevné, hlavně africké Mk.Vb a Mk.Vc Trop jsou krásná zbarvení.
3. Angel of Mercy B-25J 1/72 bude až v září. Důvodem je zpoždění dodávky při přepravě, zásilka dorazí do Hamburku až 21. července, a to je pro srpnovou novinku už pozdě.
se zpožděním díky za odpověď nicméně opět dotaz na upřesnění:
add 1/144 ano chápu, to byly staré projekty... ale budou i nové projekty, zejména jako doplněk k vašim novinkám Spitfire Mk.V , ternéry apod?
Vl.Šulc píše:Vybrané je máme, ale nemáme je nakreslené. Zveřejníme je, až k nim budeme mít hotové barevné profily.
Uživatelé procházející toto fórum: vorvan a 9 návštevníků