Jakub Cikhart píše:Diky za odpoved ohledne pylonu na Tornado. Sice jsem cekal odpoved ve stylu "omlouvame se, melo to byt ve stavebnici. zkonstruujeme a vsem co si koupili nas model zasleme, aby si model mohli spravne postavit. pro ostatni co maji model od Revellu si spravne pylony muzou zakoupit pod cislem xxxxxx", ale i takovahle odpoved je odpoved..
To jste očekával je něco, co není naším záměrem, nic takového dělat nechceme a nebudeme. Jsem si celkem jist, že to není to, co se od nás jaksi všeobecně očekává. Už jsem to psal mnohokrát: naše Limitky neděláme proto, že bychom jimi chtěli napravovat chyby přebalených výlisků. A ani k nim nechceme vydávat opravné sady, ty rádi přenecháme někomu jinému, někomu, kdo v nich bude vidět byznys nebo to bude dělat jako charitu pro dobrý pocit

Abych vysvětlil racionalitu našeho postupu: co bychom s tím mohli dělat?
- dát do stavebnice jen ty vnější závěsníky? Rozdíl v provedení těch opravených a neopravených by byl patrně výrazný. Pravděpodobná reakce by byla: proč tam ti Eduardi nedali ty závěsníky všechny?
- dát do stavebnice všechny závěsníky resinové? Rozdíl v provedení závěsníků a na nich podvěšené výzbroje by byl patrně také výrazný. Pravděpodobná reakce by byla: proč tam ti Eduardi nedali i rakety a jinou výzbroj, když už udělali ty závěsníky?
- dát do stavebnice všechny závěsníky i s výzbrojí? Zvýšilo by to významně cenu. Pravděpodobná reakce by byla: ti Eduardi už nevědí, co by za ty modely chtěli...
Vydat opravnou sadu pouze s těmi chybnými závěsníky je pro nás také neefektivní nesmysl. Cena vzhledem k výkonu té sady by byla poměrně vysoká, a upřímně řečeno, zájem o podobné věci je z naší zkušenosti mezi zákazníky mizivý. Čemuž se ani nedivím.
Jediné, co v této věci dává jakž takž nějaký smysl, je to, co navrhoval Martin Černý.