Zaphodbiblbrox píše:Dobrý den pane Šulci, neplánujete znovu vydat čtvrtku F6F-5 v Profipacku či v nově koncipované edici Weekend? Děkuji za odpověď.
priskac píše:Dobry den pane Sulci,
chtel bych se Vas zeptat, resp. poprosit, bylo by prosim mozny delat na resinove dily u kterych je riziko ulomeni nejake ochranne nalitky kolem (napr. jak to delaji v Quickboostu) ? Konkretne, dnes mi dorazilo Desert Babe 1/72 a u jedne resinove sedacky jsem mel ulomen konec sedacky (viz foto). Je to tim jak to lita v te krabici behem prepravy. Myslim ze by pomohlo kdyby kolem tech rizikovych mist (konstrukter dokaze tusit kde by se to mohlo ulomit) udelat nejakej nalitek (viz druhe foto kolem QB dilu). Tech par mililitru resinu by za to asi stalo.
Dekuji. S pranim hezkeho dne, Peter
david.jelineck píše:Dobrý den pane Šulci, neplánujete prosím u Mustanga vydání limitky se závodnimi speciály? Děkuji DJ
Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
Boro píše:Ked už tu bola taka fajn diskusia o Mig-15 napada ma par otazok
Neskusal niekto, ci Look alebo Space palubovka na Bronco pasuje do Trumpeteru? Popripade klapky, ktore su uz pre Trumpetu discontinued ci sa daju po nejakych "normalnych" upravach pouzit?
A plánujete Pán Šulc aj PE diely pre Szent Istvana ked ste uz vydali na Viribus Unitis?
Dakujem
Martin Černý 'Černoch' píše:To V.Š. a nešly by ty závěsníky třeba vydat přímo jako sadu přímo pro Tornado s BL 755 nebo CPU-123 či s oněmi JP223? Taková trošičku nafouklá výzbrojní sada.
Jakub Cikhart píše:Diky za odpoved ohledne pylonu na Tornado. Sice jsem cekal odpoved ve stylu "omlouvame se, melo to byt ve stavebnici. zkonstruujeme a vsem co si koupili nas model zasleme, aby si model mohli spravne postavit. pro ostatni co maji model od Revellu si spravne pylony muzou zakoupit pod cislem xxxxxx", ale i takovahle odpoved je odpoved..
Alcatorda píše:A ještě když jsem u těch Tornád - Revell má ohlášené Tornado ASSTA 3.1 v měřítku 1:72. Ve čtvrtce se Eduard Tornado ASSTA 3.1 docela vyblbnul.
Bude vydáno alespoň něco pro dvaasedmu?
Uživatelé procházející toto fórum: 57peta, Google [Bot], Honza Aznoh, Jirka Bláha, Michal Vyparina a 24 návštevníků