Kingfisher těžce chybí i ve čtvrtce, letitý Monogram má řadu neopravitelných chyb.
Marseille píše:Kingfisher v 1:72 bude jednou od AZ/KP. Kdy to nikdo neví.
No tak toho bych se docela i bál vzhledem co kolikrát tento výrobce je schopný vyplodit a vypustit na trh a ještě jak to prezentovat
Marek Semančík píše:[
Gannet by však na poli konkurencie mohol byť veľmi úspešný, vzhľadom na to, že žiadna neexistuje.
Pri pôvodnej otázke som zabudol spomenúť Heinkel He-112, ten pochádza od Vás, že? V tomto prípade reedíciu zvažujete?
Vďaka za odpoveď.
Marseille píše:Dobrý den p. Riedel
chtěl bych se zeptat zda by jste třeba neuvažovali či zda neplánujete ve 1/72 TBD Devastator. Řekl bych že by si tento letoun zasloužil v tomto měřítku pořádné zpracování ať již z klasických kov. forem nebo jako shortrun - přeci jen tato technologie je dneska již také úplně někde jinde než před lety. A poté bych měl ještě jeden takový typ na 1/72 letounu který asi nejen mě na trhu v nabídce chybí - Kingfisher - krom letitého Airfixe (snad 60 let starý model) a jeho přebalů v minulosti několika firmami tento letoun je absolutně zapomenut a přehlížen. Což mi přijde jako paradox vzhledem k tomu, že odtáhl prakticky celou 2.sv.v. na katapultech amerických bitevkách a křižníkách a přitom je to krásný letoun. A dle mého skromného názoru by určitě modelářskou "populaci" oslovil - jinak řečeno troufám si říci, že by se určitě prodával.
Děkuji za odpověď
JB
Alfred Riedel píše:To JimiX
Poslal jsem mail. Snad pomůže...
Alfred Riedel píše:Marseille píše:...zda neplánujete ve 1/72 TBD ...
Máte pravdu, jde o zajímavé typy, o obou jsme uvažovali. U Kingfisheru i 1/48...
eda M3 píše:A Vampire simple set nebude?
Mám tolik krabiček/ obtisků a tak málo výlisků
JimiX píše:[Alfred Riedel píše:Marseille píše:...zda neplánujete ve 1/72 TBD ...
Máte pravdu, jde o zajímavé typy, o obou jsme uvažovali. U Kingfisheru i 1/48...
TBD je správná cesta. Především k SBD. To pořád neplánujete?
jenda58 píše:Dobrý den, koukal jsem na Airfixe, že vydání Tiger Motha posunuli až na prosinec. Nevím, jak jste s ním daleko, ale nezkusíte je předběhnout?
A toto snad nemyslíte vážně:
S.328 IIIsrs Simple Set
Kód: 100-SS004
Produktové číslo: 8594071086282
Skladem: Ano
Parametry:
Národnost: britská
Uživatelé procházející toto fórum: rsuchan, Švícek19, Vl.Šulc a 12 návštevníků