pane Šulci, ve všech čtvrtkových FW 190A jsou zevnitř trupu zeslabení pro instaaci radiostanice, resp. vyříznutí dvířek. Tak nějak to svádí k doměnce, že jste chystali set....je to něco co bylo/je/bude v plánu?..na Bf 109 to děláte

Hansi píše:Fw-190D-9 si zaslúžia úplne nový model urobený podľa súčasných štandardov Eduardu. Tie staré majú zlý profil stabilizátoru smerového kormidla, ide o takmer neopraviteľnú vadu.
Jiří píše:Černoch: souhlasím s tebou. Ano, zatím mám otevřené BŠ u jedné přerovské MF i s SPS-141,/byla k vidění i na posledním E-dayi /otevřené /pootevřené/ BŠ se mi líbí, ale souhlasím, hrozná práce. Tajně doufám, že u budoucího MiGu-21R 1/72 od Eduardu, když už je tolikrát oddálen, aby byl ,jak onehdá prohlásil sám velký šéf, ještě lepším, už bude ta možnost otevřených štítů už ve stavebnici. Každopádně mě ale čeká ještě min.jedna PF a PFM s touto prací. Kdyby to bylo zevnitř alespoň zeslabené... No a ptal jsem se také proto, že se to tady již před dlouhou dobou řešilo, ale dodnes bez výsledku.
PetrB píše:jj, aspoň ty šachty![]()
pane Šulci, ve všech čtvrtkových FW 190A jsou zevnitř trupu zeslabení pro instaaci radiostanice, resp. vyříznutí dvířek. Tak nějak to svádí k doměnce, že jste chystali set....je to něco co bylo/je/bude v plánu?..na Bf 109 to děláte
lojza4 píše:Dobrý den,
je možné že ještě budou v prodeji masky na 1:48 He 115 od SH? Položka EX406.
Když loni udělali rebox.
Děkuji
wvnb píše:Pardon, pokud tato otázka už zazněla a v tom případě se omlouvám.
Ale rád bych se zeptal zda je v květnovém "Mustang IV" něco navíc proti předešlým P-51, že cena poskočila na 895,- ?
Díky
ptlo píše:Martin Černý 'Černoch' píše:Jenda - dle ceníku od výrobce pro obchodníky je MOC 82104 Mustang IV opravdu 895 kč, stejně jako Fw 190F-8 82139 co vychází také v květnu.
Tak to se Eduard rozhodnul tlačit inflaci pořádně nahoru. Vzpomínám si, že nový Tempest měl být dražší než Fw 190 kvůli větší formě. Teď už se pomalu dostává na úroveň dvaatřícetin, i když výbava (lepty, masky) je lepší. On vlastně ten kapitalismus je vlastně taky takový letadlo. Každej se snaží urvat co může a neuvědomuje si, že se to postupně dorovná na platech a jiných cenách a jsme tam, kde jsme byli, že? Jenom úspory se ztrácejí.
Jiří píše:Černoch: souhlasím s tebou. Ano, zatím mám otevřené BŠ u jedné přerovské MF i s SPS-141,/byla k vidění i na posledním E-dayi /otevřené /pootevřené/ BŠ se mi líbí, ale souhlasím, hrozná práce. Tajně doufám, že u budoucího MiGu-21R 1/72 od Eduardu, když už je tolikrát oddálen, aby byl ,jak onehdá prohlásil sám velký šéf, ještě lepším, už bude ta možnost otevřených štítů už ve stavebnici. Každopádně mě ale čeká ještě min.jedna PF a PFM s touto prací. Kdyby to bylo zevnitř alespoň zeslabené... No a ptal jsem se také proto, že se to tady již před dlouhou dobou řešilo, ale dodnes bez výsledku.
Uživatelé procházející toto fórum: Mester Jozef a 7 návštevníků