Jan Pavlik píše:Díky, neni spěch....nejde mi vyloženě o tuhle cvičnou i když je atraktivní, ale celkově o US verze.
Taky se mne poptávají na P-40E a P-40M. Budu je muset zařadit a naplánovat.

Jan Pavlik píše:Díky, neni spěch....nejde mi vyloženě o tuhle cvičnou i když je atraktivní, ale celkově o US verze.
speedyj píše:Není šance na motor R-4360 v 1/72?
Nikdo ho nevyrábí a hodil by se do spousty modelů, včetně Vašeho F2G, kterému jste nadělili špatný motor.
jenda58 píše:Tak nový Lysander by nebyl k zahození, stejně jako Arado 68.
Lesný Ladislav píše:Dobrý den, bylo by možné doplnit u modelu Do 27 IAF/SAAF návod ke stažení, příp. alespoň zmenšené rozklikávací pohledy na obsah krabky a kamufláže (jako máte u předchozích modelů Do 27)? Předem děkuji.
jenda58 píše:Tak Lysander potěšil, přeci jen Frog a Matchbox mají už šedivé vousy. Arado nepotěšilo, a přitom to byl jeden z prvních stříkaných modelů MPM. Škoda.
A kdy bude prosím, konečně Fouga Magister v domácím, tj. ve francouzském?
Lesný Ladislav píše:Dobrý den, bylo by možné doplnit u modelu Do 27 IAF/SAAF návod ke stažení, příp. alespoň zmenšené rozklikávací pohledy na obsah krabky a kamufláže (jako máte u předchozích modelů Do 27)? Předem děkuji.
Vojtěch Bača píše:Dobrý den,
mám vaši stavebnici He 59, ale trpí klasickou nemocí starších modelů SH- žloutnutím kabinek. Zatím jsem u Vás nic nereklamoval tak nemám zkušenost, chtěl bych se zeptat, zda je možné v rámci zákaznického servisu získat kabiny nové z již lepšího nežloutnoucího materiálu?
mnohokrát děkuji za odpověď.
Vojtěch Bača píše:Dobrý den,
mám vaši stavebnici He 59, ale trpí klasickou nemocí starších modelů SH- žloutnutím kabinek. Zatím jsem u Vás nic nereklamoval tak nemám zkušenost, chtěl bych se zeptat, zda je možné v rámci zákaznického servisu získat kabiny nové z již lepšího nežloutnoucího materiálu?
mnohokrát děkuji za odpověď.
PetrB píše:Fredy jaké Viggeny vyjdou pod značkou SH? Bude i stíhací JA-37 co teď vydal Tarangus?
diky
P
Uživatelé procházející toto fórum: Robo K, slavkoss a 22 návštevníků