"Jakmile se k moci dostanou důstojníci, zavládnou nedůstojné poměry."
RED HONZA píše:Celkem škoda, že není ve 72. vypadá slušně.
Citizen Erased píše:Mne to príde akoby ľudia niekedy hľadali chyby aj tam kde nie sú...Edíci sami s dávkou humoru písali, keď sa ľudia pýtali prečo je v stavebnici toľko druhov kolies, že radšej spravili rozdielnu veľkosť pneu pre staršie a novšie pneumatiky aj keď rozdiel bol 10mm čo je v mierke nejaké dve desatinky mm čiže niečo čo si človek bez meradla ani nevšimne... Pochybujem že za tú cenu sa bude dať zohnať lepšia stavebnička ako táto od eduardov... niektorí ľudia na nete ako som čítal diskusie majú v povahe vyslovene hľadať nezmyselné chyby... dokonca sa upravil aj tvar vypukliny na krídle a prerobilo sa nitovanie na chvoste čo určite nebol lacný špás nakoľko cena dokončovacích nástrojov na výrobu formy a samotná forma nie je lacná a stále je zle... ľudia by si mali viac vážiť prácu, ktorú iní vynakladajú... nehovorím teraz konkrétne, hovorím vo všeobecnosti moje postrehy z viacerých internetových diskusií a netýka sa to len tohto modelu aby ste ma nepochopili zle. Na tento model sa nesmierne teším už dlhú dobu a určite si postavím veľa kúskov...
Jirkun píše:šlo mně o toto...
Peter Rumis píše:Jirkun píše:šlo mně o toto...
Nesedia ti vychodzie body nekreslenych linii. Ak by bola Foto modelu urobena troska viac sprava, silueta by sedela s Foto skutocneho modelu. Tod moj postreh.
Peter Rumis píše:Jirkun píše:šlo mně o toto...
Nesedia ti vychodzie body nakreslenych linii. Ak by bola Foto modelu urobena troska viac zprava, silueta by sedela s Foto skutocneho modelu. Tod moj postreh.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 34 návštevníků