Stačí se podívat o stránku zpět v tomto tématu, tam jsem to popsal z vašeho pohledu myslím dostatečně. A k poslední fotce před mím příspěvkem, pokud je to naše Efka, tak to je zbarvení šachty po GO. Pak zelená kabina včetně přístrojovky. Taky tu zazněly názory, že zelená kabina a snad černá přístrojovka, to jsem, pokud mě paměť neklame, nikdy neviděl. Pokud chceš dělat šedivé šachty,šedivá kabina,černá přístrojovka, počítej s tím že se pohybuješ v letech přbližně řečeno do konce roku 1980, max do 1982 a k tomu zmíněná patina. A ještě jedna připomínka, nic nenormálního khaki šachta+šedivej kryt podvozku. Taky popsáno v předcházejícím příspěvku. Míra Čuba
Tak to už na pohled, je pro mne do očí bijící, myslím ta černá přístrojovka v zelené kabině. To by mě zajímalo, co to je za e. č. Můj osobní názor, že je to poskladaný z více kusů, ale provoz, tak to nevím. Zapátrejme. Míra Čuba
A jak to bylo se zbarvením vnitřních prostor brzdících štítů? Ty byly z vnitřní strany žluté?
stavím pro své potěšení modely 1:48 letadel československých pilotů od prvních nesmělých pokusů o létání až po současnost ... a příležitostně (pro odpočinek od letadel) staré automobily