Háček píše:Tak tohle asi plně neodpovídá zadání. Spíš jsou zajímavé okolnosti vzniku těchto nijak zvlášť kvalitních fotek.
Byl to klasický čundr s nocováním pod širákem. Fotky vznikly v Humpolci 17.7 2011 čirou náhodou. Cestou k nádraží vydal šerif rozkaz o občerstvení se douškem slivovice. Jako hodnostně druhý v pořadí jsem převzal láhev a opatrně vpustil do huby tenký čůrek teplé !!!! samohonky. To, co mé v sloup obrácené oči spatřily mě donutilo vyplivnout drahocenou tekutinu a vyvinout šílenou aktivitu spočívající v v předání inkriminované láhve dalšímu, vehementně se bránícímu členovi výpravy, shození báglu ze zad, vyrvání foťáku z pouzdra a bez jakéhokoliv nastavování nasekat co nejvíc fotek podivně nízko letícího Jumba než znizí z úzkého prostoru volného nebe vymezeného okolními domy. Kvalita tomu odpovídá, z 10 fotek byly použitelné jen 2. Jeden ze spolubojovníků prohlásil cosi o čínském špionážním letadle. Podrobnější zkoumání paradoxně opravdu odhalilo B747 China Airlines. Trochu mě zaráží nízká letová hladina. Že by China Airlines Cargo ? O letových koridorech nad ČR nemám přehled a takhle nízko jsem ještě Jumbo neviděl.
Uživatelé procházející toto fórum: 57peta, FiSe a 22 návštevníků