Painkiller píše:Já věděl, že se na MF jednou dozvím něco opravdu zajímavého: němci lítali za války 12 000km/h a Hitler je u boha Ra in a galaxi far far away![]()
Takže Hviezdnu bránu naozaj objavili nemci v druhej svetovej?

Ľubomír Ontkoc
Painkiller píše:Já věděl, že se na MF jednou dozvím něco opravdu zajímavého: němci lítali za války 12 000km/h a Hitler je u boha Ra in a galaxi far far away![]()
sir Alron píše:Motl nemá páru o čem mluví ? Pár nacistů odhalil, jeden z nich skončil i před soudem a byl odsouzen. (Anton Malloth). Sice ho pak propustili ze zdravotních důvodů ale odsouzený byl. Pan Motl je jediný člověk v téhle zemi který se nebojí o nacistech a jejich zločinech na našem území mluvit a shánět důkazy. To že se pak na to pak vyzní do ztracena je druhá věc. Což ovšem není vina Motla že ano...
I z tohoto důvodu tvrdím že na modelařinu je nutno dívat se politicky![]()
Reportáž o nacistickém takyUFO jsem viděl kdysi hooodně dávno. Vím že PLANET MODELS kdysi ten talíř od BMW vyráběl v resinu. Pravdu znají jen vyvolení. (Jak nedávno řekl ten US kosmonaut - UFOni existují -jen nám to naše vláda tají ! ) Hitlerovci měli různé "hračky" proč by nemohli mít UFO a zkoušet ho ve Kbelích ?
Bubak píše: Hitler je u boha Ra in a galaxi far far away![]()
Takže Hviezdnu bránu naozaj objavili nemci v druhej svetovej?![]()
![]()
Milan Holzapfel píše:nunymaster píše:...... a jestliže se začalo ufo objevovat v americe až od 50. tejch let , tak vyvstává otázka , jsou to Ufoni nebo ne???????????????????????????????????????![]()
Kdo? Američani?![]()
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Honza Aznoh a 38 návštevníků