Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Albánie rozprodává stará letadla

General Discussion
Odeslat odpověď
  • Odpovědět s citací

Re: Albánie rozprodává stará letadla

Příspěvekod DUNDR » 10 bře 2016, 21:28

Jak to ten radek s číslem vždycky najde. Tady poradí, kde se ubytovat v Mošonu, támhle zhodnotí ruský letecký výcvik, hnedle ví, v jakém stavu jsou Migy na Slovensku, pobaví vtipy, poradí s patinou tanku, ví vše o Sýrii. A ještě si někteří nevděčníci myslí, že prudí...
Prostě nepochopím, jak může být někdo proti umístění MiG-29 do Kbel. Spíše bych se ptal, jestli to muselo počkat tak dlouho...
A zonaria ? No comment!!
http://www.czech-sky.com
[ Externí obrázek z nezabezpečeného zdroje ]

Ve stavbě: L-39C a L-39ZA, Košice 1984 (1/72, Eduard)
DUNDR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Radek3057 » 11 bře 2016, 00:18

DUNDR píše:Jak to ten radek s číslem vždycky najde. Tady poradí, kde se ubytovat v Mošonu, támhle zhodnotí ruský letecký výcvik, hnedle ví, v jakém stavu jsou Migy na Slovensku, pobaví vtipy, poradí s patinou tanku, ví vše o Sýrii. A ještě si někteří nevděčníci myslí, že prudí...
Prostě nepochopím, jak může být někdo proti umístění MiG-29 do Kbel. Spíše bych se ptal, jestli to muselo počkat tak dlouho...
A zonaria ? No comment!!

nevytrhávat věci z kontextu .. díky ... na něco jsem reagoval ... už to prostě není jako předtím že se vše sešrotovalo,ale vždy se prostě něco nechá,viz třeba ten mig 29 ... že už tu není ten režim který všechno ihned sešrotoval,nebo to dal na dětské hřiště reznout. Kolega na začátku správně podotkl že někdy se to s tou snahou zachovat COKOLIV až přehání...nic více,nic méně
Radek3057

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Kalixtus III. » 11 bře 2016, 05:41

mig66 píše:
zonaria píše:Památník? :lol: Vybrakovaná kostra letadla stojící na dětském hřišti není památník.....

V té Albánii je to odloženo pro něčekaný obrovský zájem včetně zájemců z Ruska .

Tak bych čekal že v Rusku těch Migů 15,17, 19 až 23 budou mraky? Jsem sice spíš na techniku ale Sovětské/Ruské Migy a Suchoje se mi velice líbí(zvlášť FOXBAT).
Je teda fakt že přístup ruského člověka k restaurování historické techniky mi přijde poněkud naturalistický, kdy se použije co je po ruce zvláště teda u techniky nevím jak u letadel?

Jinak ten Mig 29 ve Kbelích je paráda!
Kalixtus III.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod DUNDR » 11 bře 2016, 11:11

To Radek3057: Já rozhodně nic nevytrhávám z kontextu.Tady je Tvůj koment:

Je skutečně důležité teď cpát do muzea něco (mig-29) co ještě stále aktivně létá u našich sousedů, chápu že to jsou taky v podstatě muzejní typy spíše pro smích,ale nevím jestli by v technickém muzeu měla být již teď přítomna škoda 120, když je stále možné je potkávat ...

a srovnávat druhoválečné stroje s těmi "moderními" ... vždyť těch migů 15 se po světě válí ...

Pro mě jseš tady k smíchu jen Ty. Takže asi podle Tebe je nutné počkat aspoň 50 let po vyřazení typu ze služby, aby to pro Tebe aspoň trochu zajímavé?
Ony ty druhoválečné stroje už moc do muzea přibývat nebudou, pokud se neukáže třeba nějaký sponzor a nekoupí nám třeba v Kanadě statického Hurikána za 3 mega. Ono je opravdu rozdíl si koupit někde totálně vybrakovaný vrak MiGu nebo v Albánii kompletní mašinu s veškerou dokumentací / historií /. A ten zájem tam to jen potvrdil.
http://www.czech-sky.com

Ve stavbě: L-39C a L-39ZA, Košice 1984 (1/72, Eduard)
DUNDR

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Lavi » 11 bře 2016, 15:45

Já si taky dlouhodobě myslim, že několik zdejších "diskutujících" je zde zbytečně ponecháváno. Podobných se po světě válí, takže nechávat to i tady je zbytečné. Jejich vztah k tomu našemu koníčku, o kterém to tady je, asi není tak horký. Provokujou, často vyvolávají flame. Až je odsud nakonec admini vykopou, určitě bych je nezachraňoval.
Lavi

Předchozí

Odeslat odpověď

Zpět na Diskuse