VojtaH píše:Discus pilot píše:K tej cataline sa viaže zaujímavý príbeh- jej majiteľ Thomas Kendall pri svojej ceste okolo sveta aj s rodinou na 22.marca 1960 pristál v zálive Aqaba na pobreží Červeného mora v S.Arábii. Bol napadnútý takmer 3/4 hodiny trvajúcou streľbou z automatických zbraní,vedenou sfanatizovanou moslimskou zberbou (bez ohľadu na deti) . Stroj bol zasiahnutú cca 300 strelami,rodina zajatá arabášmi,neskor prepustená. Zničený a rozkradnutý stroj ostal na pobreží
A z toho plyne: muslimské země pouze přelétávát a případně vypouštět náklad.
Háček píše:Sorry Miku ... Nerad jsem za kazišuka, ale tohle je fotomontáž a ne zrovna z nejlepších ...
Sorry Miku ... Nerad jsem za kazišuka, ale tohle je fotomontáž a ne zrovna z nejlepších ...
Hummer píše:Za An-22, je tam, stříbrná. Teď jsem kouknul. A vypadá, že je celá, ne jen trup. Scaner bohužel doma nemam, fo´tákem by se mi to asi vyfotit nepovedlo.
Prelude píše:Nemátě někdo něco víc k té F-4? nebude to mašina z íránu stejně jako F-14(soudím podle kamufláže)?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků