moloko píše:Richard Plos píše:Prodejní zkušenosti HpH s československými typy...
Osobně bych to viděl v rovině použitého materiálu / cena. Plast je plast...a cena +/- 1500Kc za plastový šortrán je taky sakra rozdíl...
Znám pár lidí co Delfína pustilo dál..z důvodu použitého materiálu...bude-li v plastu Avia 35, 534, L-29, L-39...atd tak i já rád výrobce podpořím
Bronco píše:naše mašiny sa asi v zahraničí moc dobre predávať nebudú, snáď s výnimkou B. 534 a B. 135.
Miloslav píše:Proč se Muzikanta nezeptáte někde na akci? Já se ho ptal a dostal jsem odpověď. Takže je to na každém, aby se optal.![]()
Je mi divný co vlastně modeláři chtějí. Když to udělá rychle, tak ho budete jebat za každou blbost,
když to dělají pomalu, spomocí již zde jmenované firmy HpH, tak je to taky špatně.
30.10.2018 Muzikant píše:Zlatým hřebem je příprava první dvaatřicetiny v sortimentu Kovozávodů Prostějov. Informace o tomto modelu a kompletní náhled předlohy a již postaveného modelu najdete v druhé části tohoto oznámení, které zde na modelářovu najdete v příštím týdnu.
ptlo píše:Bronco píše:naše mašiny sa asi v zahraničí moc dobre predávať nebudú, snáď s výnimkou B. 534 a B. 135.
Jestli tím zahraničím myslíš Česko, tak jo. Jinak... To už spíš MB200 by mohli kupovat frantíci a SB2 rusáci.
ptlo píše:Bronco píše:naše mašiny sa asi v zahraničí moc dobre predávať nebudú, snáď s výnimkou B. 534 a B. 135.
Jestli tím zahraničím myslíš Česko, tak jo. Jinak... To už spíš MB200 by mohli kupovat frantíci a SB2 rusáci.
Richard Plos píše:ptlo píše:Bronco píše:naše mašiny sa asi v zahraničí moc dobre predávať nebudú, snáď s výnimkou B. 534 a B. 135.
MB-200 ve dvaatřicetině! Na to bych chtěl lístky do první řady, až by toho blázna, co do toho projektu nacpal prachy, vedli ve svěrací kazajce!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků