Lidí dostávají něco navíc, a ještě hudrají...
Build what YOU want, the way YOU want to, and above all - have fun!
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
ХУ А Ю ТУ ФАКИН ЛЕКЧА МИ ???
Marek Nováček píše:Lonestar píše:Tywe tady to zase žije... Eduard primárně prodává kompletní modely - overtrees jsou jen ultra social edition pro šetřílky... Když se koupíte fóbii HTP v holém základu, taky vás její vytunění vyjde dráž než koupě plné verze..
A pokud máte možnost koupit za 275,- Kč lepší výlisky čtvrtkového Spita, tak si kupte je, a na overtrees se vykašlete...
Tady se ale pořád pletou jablka s hruškama... prostě tam chybí jeden díl tak, aby to byla kompletně SESTAVITELNÁ PLASTIKOVÁ STAVEBNICE modelu... socka nejsem, ale tohle mně štve.... protože i ta nejobyčejnější, ale nová, Škoda Fabie má všechny díly, které má mít - tak aby byla plně funkční... to že si takovou desku udělám během pár chvil, je věc druhá.
Jakub Vilingr píše:Mě by se moc líbil kořistní marking na Spita Mk. IX. Prostě na pořádný letadlo patří pořádnej marking![]()
![]()
![]()
jbr píše:Jakub Vilingr píše:Mě by se moc líbil kořistní marking na Spita Mk. IX. Prostě na pořádný letadlo patří pořádnej marking![]()
![]()
![]()
Není to tak úplně kořistní provedení, ale v roce 1950 několik Spitfirů od 17. squadrony britové "znáckovali" kvůli vystoupení na nějaké akci, kde se měl sehrát útok Mosquit na vězení Amiens a Spity tam představovaly mezky. Bokorys je v Modeláři Extra č. 4 (mašina TB863).
Jakub Vilingr píše:určitě byla jedna devítka T9+TK a že na ní jsou patrně tři fotkyMám radost
Petr Vacek píše:Tak už jsem to nevydržel a všem stěžovatelům a nespokojeným z modelem tohoto Spitfiru který ještě ani nemáte v ruce bych přál jediné a to nasrat, Kuva co by jste chtěli!!!!
tak si kupte jedinou devítku Spita od Hasegawy/Revellu a budte rádi že nemusíte mít tak "hroznej" polotovar jako"je" od Eduardů![]()
![]()
![]()
fakt tady ten národ je tak nepřející že to je až zarážející, místo toho aby jsme měli radost a i hrdost že pořádnej Spit je od nás a ne například od celosvětově vychvalovaných hračkojidních Spitů z Airfixu, prostě všechno dobré České je nutno za každou cenu strhat a pošpinit![]()
Je mě z toho ....... škoda mluvit jó to kdyby ho vydal někdo jinej to by bylo chvály!!!
Fakt ........
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků