Alfred Riedel píše:Jarek S. píše:Spíš mám obavy, že na tohle nemá nějak koule ani Trumpetýr
No a my ho máme dělat. Jsou zajímavější letadla, jak historicky, tak technicky.
Vasek píše:Koupil jsem si včera Vaší V-1 a musím říci, že dobrý, líbí se mi moc.
Martin Černý 'Černoch' píše:Máš pravdu Fredy , Po Super Mysterovi,a Mirage III udělajte nový Mystery IV anebo ještě lépe Etendardy IVP/M a Super Etendardy .
espana píše:Na preklad tej publikácie o Tante Ju ste sa náhodou nepýtali ?
Vasek píše:Koupil jsem si včera Vaší V-1 a musím říci, že dobrý, líbí se mi moc.
Martin Černý 'Černoch' píše:To Fredy: po Mirage další Mirage a pak další Mirage? Z toho odvozuji že se tě líbí dvoutisícovkaTo schvaluji, krásná mašina, uživatelů po světě taky pár verze C/D/N
Z britů si myslím že chybí kvalitní malá Javelina.
Filip Tomči píše:Ta A-4/V-2 co ted dělá Revell jsou výlisky Special Armour?
David Hényk píše:Martin Černý 'Černoch' píše:To Fredy: po Mirage další Mirage a pak další Mirage? Z toho odvozuji že se tě líbí dvoutisícovkaTo schvaluji, krásná mašina, uživatelů po světě taky pár verze C/D/N
Jestli půjdete do 2000 tak budu mít taky radost. Akorát si myslím, že si na ní brousí zuby Modelsvit, takže byste šli zase do střetu.
Filip Tomči píše:Obzvláště zajímavý je i tím že na Gloster Javelinu létal přes tři roky F/L Josef Pípa jako testovací a zalétávací pilot u 20. a 33. Maintenance Unit ve Wroughtonu blízko Swindonu. Mimo jiný byl u zavádění Javelinů do služby. Taky lítal i na Hawker Hunteru a bombardérech Canberra.
David Hényk píše:Martin Černý 'Černoch' píše:To Fredy: po Mirage další Mirage a pak další Mirage? Z toho odvozuji že se tě líbí dvoutisícovkaTo schvaluji, krásná mašina, uživatelů po světě taky pár verze C/D/N
Jestli půjdete do 2000 tak budu mít taky radost. Akorát si myslím, že si na ní brousí zuby Modelsvit, takže byste šli zase do střetu.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot], krakenland, Lubos Vinar a 11 návštevníků