Jiří píše:Dobrý večer, taky se připojuji ke chvále na Čmeláka a Warhawka. U MiGu-19 mě celkem mrzí, že je to jen takové 1a1/2 "dual combo", ale nyní už je to jedno, zvláště, když bylo hned vyprodáno! Což takhle zkusit už několikrát navrhovaný přebal MiG-17F/PF od HB? Ale už asi máte jasno o přebalech na příští rok, že? No a nyní vlastně dotazy, snad nebude někomu vadit zase, že jich je víc najednou: Prosím jak to vypadá s DESERT BABE, s WILDE SAU BFC a v souvislosti s MiGem-19, uděláte-li brassin raketnice ORO-57K, nebo nějaký BiGsin...
vorel64 píše:Pane Šulci a ty obtisky z limitky děláte taky tmavší?
Já, že bych si napsal na podporu.
Vl.Šulc píše:Olda Homola píše:Olda Homola píše:A já to ještě schválně otevřu, tu pandořinu skříňku.
Dotaz na p. Riedela a p. Šulce:
když už se tu zmiňuje, že poukazování na plagiátorství je práce recenzentů, jmenujte mi prosím jedno, zdůrazňuji JEDNO periodikum nebo elektronické médium (webovky, forum), které by tuto recenzi otisklo / zveřejnilo?
Stačím mi opravdu jedno jediné.
Díky!
A ještě bych se s dovolením připomenul, když už spamuji..
Zatím neznám. Ale věřím, že se pochlapěj.
Mates_24 píše:Dobrý deň,
Mal by som dotaz ohľadne novej limitky od Eduarda Adlerangriff 1/48 Dual Combo. Po zakúpení som narazil na problém, že pokiaľ chcem postaviť jeden z markingov Adolfa Gallanda, tak neni možné postaviť žiaden iný stroj z ostatných 10 markingov (zostane mi v podstate polovica krabice bez možnosti použitia). V balení mi bude chýbať prekryt kabíny alebo krídla. Jedná sa o chybu tejto edície? Pretože mi príde, že v prípade Dual Comba je cieľom postaviť 2 modely, nie 1. V eduard support mi bolo povedané, že na stránkach sú fotky stavebnice a že som si mal dopredu skontrolovať možnosti. Som Vašim spokojným zákazníkom dlhé roky a nikdy som nemal žiaden problém s Vašimi produktami, preto si to neviem vysvetliť. A dokupovať preto overtrees mi príde nezmyselné.
Ďakujem za odpoveď.
Jiří píše:VŠ: Ta "lavina" mě pobavila, ale aspoň vidíte jaký je o produkci Vaší firmy zájem, ale nemyslel jsem přímo Vás. Díky za odpovědi, krom BigSinu pro 19, paráda. Desert Babe jsem myslel tu "spící", jak jste ji nazval, původně kvůli "ženským" už dvakrát přesunutou.Takže až příští rok, tam jsem ale doufal v přebal německých Tornád. 72 taky potěšila. Wilde Sau taktéž jako položka BFC byla původně přesunuta na tento měsíc...U MiGu-17, z důvodu podkladového pekla, což je pravda, se ale se taky asi nemusíte obávat. /viz MiG-19 - obáváte se opakování úspěchu?/ A když už je na 2 roky obsazeno přebaly, kdy je odtajníte?
Uživatelé procházející toto fórum: Kicune, Vl.Šulc a 15 návštevníků