Diskusní fórum modelářů

(nejen plastikových)

Přejít na obsah

• Obsah fóra ‹ Plastikové modelářství ‹ Letadla ‹ Diskuse
  • Změnit velikost textu
  • Verze pro tisk

Dotaz na Eduard

General Discussion
Odeslat odpověď
Příspěvků: 48885 • Stránka 1819 z 3259 • 1 ... 1816, 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822 ... 3259
  • Odpovědět s citací

Re: Dotaz na Eduard

Příspěvekod Martin Král » 07 říj 2020, 18:48

Když Turbo Čmelák ,tak tento. 8-)

000003.jpg
Z37TM_1-1024x678.jpg
Z37TM_16.jpg

FLICKR

Rozestavěno :
Merkava
Mig-21F-13+UM
Mig-21Bis+Mig-21SMT
Martin Král

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 18:50

Jiří píše:Dobrý večer, taky se připojuji ke chvále na Čmeláka a Warhawka. U MiGu-19 mě celkem mrzí, že je to jen takové 1a1/2 "dual combo", ale nyní už je to jedno, zvláště, když bylo hned vyprodáno! Což takhle zkusit už několikrát navrhovaný přebal MiG-17F/PF od HB? Ale už asi máte jasno o přebalech na příští rok, že? No a nyní vlastně dotazy, snad nebude někomu vadit zase, že jich je víc najednou: Prosím jak to vypadá s DESERT BABE, s WILDE SAU BFC a v souvislosti s MiGem-19, uděláte-li brassin raketnice ORO-57K, nebo nějaký BiGsin...

Tady protestuji vždy já, protože Vy když se na něco zeptáte, tak je to jako když spadne lavina (:)

- MiG-17: jednou na E-day proč ne. Ale další dva roky už jsou obsazené (:) Navíc, ty 19 byly docela podkladové peklo, u 17 bych měl trochu obavy z opakování téhož.
- Desert Babe myslíte Speciál, nebo 1/72? Obojí bude příští rok.
- Wilde Sau BFC nevím úplně, co máte na mysli.
- ORO-57K: nemáme je v plánu.

Jinak ta 19 je takto proto, že na tu PM bylo dost hejtů, jak je to špatné. Tak se nám to jevilo jakože to nebudou lidi moc chtít, když je to tak špatné. No, asi to chtěli... (:)
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 18:51

vorel64 píše:Pane Šulci a ty obtisky z limitky děláte taky tmavší?
Já, že bych si napsal na podporu.

Nevím o tom. Tam jsou podle mě pořád stejné. Tisklo se to vše najednou.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jenda58 » 07 říj 2020, 18:52

Vl.Šulc píše:
Olda Homola píše:
Olda Homola píše:A já to ještě schválně otevřu, tu pandořinu skříňku.
Dotaz na p. Riedela a p. Šulce:
když už se tu zmiňuje, že poukazování na plagiátorství je práce recenzentů, jmenujte mi prosím jedno, zdůrazňuji JEDNO periodikum nebo elektronické médium (webovky, forum), které by tuto recenzi otisklo / zveřejnilo?
Stačím mi opravdu jedno jediné.
Díky!

A ještě bych se s dovolením připomenul, když už spamuji..

Zatím neznám. Ale věřím, že se pochlapěj.

Co pan Škopán?
jenda58

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vorel64 » 07 říj 2020, 18:56

Pane Šulci a tyto vaše obtisky, mají i kokardy na trup, nebo je tam jen co je v náhledu?
Přílohy
d48053_obt1_spitfire_mk.i_national_insignia_1-48_z1.jpg
vorel64

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 19:06

Tam by měl být aršík ještě na trupové kokardy.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod vorel64 » 07 říj 2020, 19:08

A ta žlutá na těchto obtiscích je tmavá, nebo ta světlejší?
vorel64

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 19:09

Nevím.
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Mates_24 » 07 říj 2020, 19:16

Dobrý deň,

Mal by som dotaz ohľadne novej limitky od Eduarda Adlerangriff 1/48 Dual Combo. Po zakúpení som narazil na problém, že pokiaľ chcem postaviť jeden z markingov Adolfa Gallanda, tak neni možné postaviť žiaden iný stroj z ostatných 10 markingov (zostane mi v podstate polovica krabice bez možnosti použitia). V balení mi bude chýbať prekryt kabíny alebo krídla. Jedná sa o chybu tejto edície? Pretože mi príde, že v prípade Dual Comba je cieľom postaviť 2 modely, nie 1. V eduard support mi bolo povedané, že na stránkach sú fotky stavebnice a že som si mal dopredu skontrolovať možnosti. Som Vašim spokojným zákazníkom dlhé roky a nikdy som nemal žiaden problém s Vašimi produktami, preto si to neviem vysvetliť. A dokupovať preto overtrees mi príde nezmyselné.

Ďakujem za odpoveď.
Mates_24

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Ferdinand V » 07 říj 2020, 19:19

Pane Šulci děkuji za říjnové novinky a bezva tričko.
Peněženka zaplakala, ale to k tomu patří (:)

Dále pak za zajímavé čtení na několik dní, které mě inspirovalo k výletu.
Přílohy
rps20201007_201501.jpg
Ferdinand V

• Odpovědět s citací

Příspěvekod jirie » 07 říj 2020, 19:25

Dobrý večer pane Šulci.
Právě jsem na e-shopu s hrůzou objevil tohle:
https://www.eduard.com/cs/eduard/plasti ... tml?lang=2

To jako vážně konec?? Bylo to v prodeji snad pár měsíců :(
Na PFM stále čekám, ale že bych přišel o PFko, to mě tedy dorazilo.
jirie

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jiří » 07 říj 2020, 19:49

VŠ: Ta "lavina" mě pobavila, ale aspoň vidíte jaký je o produkci Vaší firmy zájem, ale nemyslel jsem přímo Vás. Díky za odpovědi, krom BigSinu pro 19, paráda. Desert Babe jsem myslel tu "spící", jak jste ji nazval, původně kvůli "ženským" už dvakrát přesunutou.Takže až příští rok, tam jsem ale doufal v přebal německých Tornád. 72 taky potěšila. Wilde Sau taktéž jako položka BFC byla původně přesunuta na tento měsíc...U MiGu-17, z důvodu podkladového pekla, což je pravda, se ale se taky asi nemusíte obávat. /viz MiG-19 - obáváte se opakování úspěchu?/ A když už je na 2 roky obsazeno přebaly, kdy je odtajníte?
Jiří

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 20:33

Mates_24 píše:Dobrý deň,

Mal by som dotaz ohľadne novej limitky od Eduarda Adlerangriff 1/48 Dual Combo. Po zakúpení som narazil na problém, že pokiaľ chcem postaviť jeden z markingov Adolfa Gallanda, tak neni možné postaviť žiaden iný stroj z ostatných 10 markingov (zostane mi v podstate polovica krabice bez možnosti použitia). V balení mi bude chýbať prekryt kabíny alebo krídla. Jedná sa o chybu tejto edície? Pretože mi príde, že v prípade Dual Comba je cieľom postaviť 2 modely, nie 1. V eduard support mi bolo povedané, že na stránkach sú fotky stavebnice a že som si mal dopredu skontrolovať možnosti. Som Vašim spokojným zákazníkom dlhé roky a nikdy som nemal žiaden problém s Vašimi produktami, preto si to neviem vysvetliť. A dokupovať preto overtrees mi príde nezmyselné.

Ďakujem za odpoveď.

Měl byste být v krabici 2x rámeček C. Máte tam tři rámečky s křídly, nebo jen dva?
Vl.Šulc

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Jarek S. » 07 říj 2020, 20:37

Já v balení co mám mám taky jen dva rámečky s křídly.
Jarek S.

• Odpovědět s citací

Příspěvekod Vl.Šulc » 07 říj 2020, 20:44

Jiří píše:VŠ: Ta "lavina" mě pobavila, ale aspoň vidíte jaký je o produkci Vaší firmy zájem, ale nemyslel jsem přímo Vás. Díky za odpovědi, krom BigSinu pro 19, paráda. Desert Babe jsem myslel tu "spící", jak jste ji nazval, původně kvůli "ženským" už dvakrát přesunutou.Takže až příští rok, tam jsem ale doufal v přebal německých Tornád. 72 taky potěšila. Wilde Sau taktéž jako položka BFC byla původně přesunuta na tento měsíc...U MiGu-17, z důvodu podkladového pekla, což je pravda, se ale se taky asi nemusíte obávat. /viz MiG-19 - obáváte se opakování úspěchu?/ A když už je na 2 roky obsazeno přebaly, kdy je odtajníte?

Jo, a Vy jste navíc ještě přeborník v kladení dotazů, na které neznám odpověď (:)

- Desert Babe Speciál se odkládá z prokrastinačních důvodů. Snažím se ho protlačit do lednového programu.
- Wilde Sau BFC se zase odkládá z důvodů kapacitních. U všech Bf 109G se nám stále nedostává výlisků. A to lisujeme dokonce i u spřátelených firem! Prostě se to nalisuje, zabalí, a prodá. Hned. Asi jak už jich máme tolik, a ještě se furt točí...Takže to nechceme ještě víc zahušťovat (:)
- Německá Tornáda budou dvoje, příští rok se předpokládám dostane do programu ECR. V návrhu plánu je a vypadá to, že celkem hladce projde.
- MiG-17: Já proti němu celkem vzato nic nemám. Mám to letadlo docela rád, už od dětství. Díky KP, samozřejmě, a taky Polákům. Ale teď se do programu nevejde. Tyhle čs. přebaly celkem cíleně začínáme směřovat na říjen, na E-day. A tam bude příští a nejspíš i přespříští rok Mi-24. Nejspíš to vezmeme chronologicky, nejprve D, a pak V. Proto je ta pozice v plánu obsazena na 2 roky dopředu (:)
- Program na příští rok zveřejníme na dalším Kotli ve Vnitroblocku, jak to tak vypadá někdy těsně před polovinou prosince. Srdečně Vás tam zvu!
Vl.Šulc

PředchozíDalší

Odeslat odpověď
Příspěvků: 48885 • Stránka 1819 z 3259 • 1 ... 1816, 1817, 1818, 1819, 1820, 1821, 1822 ... 3259

Zpět na Diskuse