Jaroslav 'Tango' Hátle
účetní mafie SPL Liberec
účetní mafie SPL Liberec
Tango píše:Pane Škopáne, není Vám to už trapné?
bitner píše:Gratuluju k bleskovemu vyprodani MiG-19. Je videt, ze se v tom typu skryva velky potencial.
D.MILAN píše:Z Ale nějak mě zaráží cena kterou chcete za jednu planžetu leptu. Tak bych se chtěl zeptat jestli ta cena je správná? Protože, když vezmu doplňkový leptaný který byl vydán tehdy, viz také na fotce je cenově lepší a jsou tam alespoň dvě planžety leptů. Tak že jestli jste podražil či je to chybná cena.
Szwarc.Robert píše:Tango píše:Pane Škopáne, není Vám to už trapné?
Jardo není mu to trapné on o tom ani asi neví. Bylo mi vysvětleno že je to starší nemocný pán a bere hromadu léků na hlavičku, no a občas se stane že zapomene a pak píše všude možně ty svoje... Zítra si zase vezme tu svojí dávku a bude dobře, viď Zbiňďo![]()
diamond píše:Pane Šulci, dnes u mě přistál Čmelda i Warhawk a jedním slovem PARÁDA!!!
Houmr_9 píše:Pane Šulci, když jsem narážel na tu expedici, tak ten mustr mailu by taky chtělo opravit.
Mám to přes zásilkovnu, ale odkaz na sledování je na ČP. Ne jen text, ale i vlastní odkaz míří na web ČP, kde to samozřejmě číslo nemůže najít.
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 15 návštevníků